2777
2789
عنوان

چهله ی شهید نوید صفری

376 بازدید | 28 پست

سلام دوستای خوبم.

خیلیاتون این شهیدو میشناسین.از شهدای مدافع حرمه که داعشیا سرشو از بدنش جدا کردن.این شهید قسم خورده کسی که چهل روز زیارت عاشورا رو بخونه و هدیه کنه خودم حاجتشو از خدا میگیرم.اگه هم به هر دلیلی نشد خودم اون دنیا براش جبران میکنم

از امروز تا روز تولد شهید نوید صفری ۴۰ روز مونده چهلش از امروز شروع میشه

اونایی که بچه میخوان خصوصا تا اونجایی که میتونن از امروز شروع کنن خیلیا با همین چهله بعد سالها بچه دار شدن

گفتم به شما هم بگم شمام شریک باشین شاید مشکل کسی با این چهله باز شد

دوستتون دارم💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره زیارت عاشوراست دیگه.ولی وضو بگیری موقع خوندن بهتره

ممنونم عزیزم

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
شما خوندی نتیجه داده؟من روز ۲۵ ام هستم

من حقیقتش امروز اولین روزه میخوام بخونم.

تو یه کانال ایتا هستم مال همین چهله است اونجا خیلیا پیام دادن که نتیجه گرفتن

ما پنج شنبه ها اکثرا میریزم سر مزارش خیلیا میان گریه میکنن میگنما خواب این شهیدو دیدیم و چهله رو گرفتیم نتیجه داد

امیدوارم حاجت رواشم

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
با صد لعن و صد سلام حتما باید باشه؟

نه نه فقط یکی کافیه

میگن تو این چهل روز بهتره یکم مراعاتم کنیم مثلا از دروغو غیبتو اینا.نماز اول وقت بخونیم.استغفار کنیم تا بهتر و زودتر نتیجه بده اینا رو خانم این شهید گفته