2777
2789
عنوان

مردن جادوگر

231 بازدید | 13 پست

من شنیدم که تنها راه باطل شدن همیشگی همه طلسم ها و جادو ها و دعاهای بد، مردن جادوگر یا همون فرد طلسم زننده هس..... 

میگن وقتی فرد طلسم زننده و جادوگر بمیرن موکل های اسیر شده آزاد میشن و افرادی که طلسم کردن بیشتریاشون، طلسم شون باطل میشه 

حالا ما اگه نفرین شون کنیم نفرین دوسر سوز هس، نمی دونم اعدام کردن شونم جایز هس یا نه

پس چجوری از دست اینا و طلسم هاشون راحت بشیم؟ 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

یعنی فقط به خدا توکل کنیم کافیه تا از شرشون در امان باشیم؟ 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما توی کدوم دنیا زندگی میکنید

جهان نرمال انقده هم جادویی نیستا

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من اعتقاد ندارم به این چیزا

ان شاء الله که چیزی تو زندگی تون نیس 

مادر منم اعتقاد نداره ولی نشونه های بدی توش می بینم که نشون میده طلسم داره وقتی بهش میگم طلسم داری فکر می کنه دارم بهش توهین می کنم دعوا پیش میاد 

یه وقتایی این حس بهم دست میده که دارم تو ۱۰۰۰ سال پیش زندگی می‌کنم

حادوگر خر کیه دیگه

فقط یه دزد باهوشه که از سادگی مردم نون می‌خوره

صد البته که با مردنش خیلیا نجات پیدا میکنن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

شما توی کدوم دنیا زندگی میکنید جهان نرمال انقده هم جادویی نیستا

خودم با روش هاشون آشنام ب خاطر همین اعتقاد دارم 

جادوگری زمان ما همون دعانویسی مدرن و همون روش احضار اجنه و فرستادن موکل ها به زندگی افراد هس 

ولی خب چون بزرگ ترین گناهی هس که هیچ وقت بخشیده نمیشه فقط روش دفع طلسم انجام میدم تا بتونم دعای خیر نصیب خودم کنم 

یه وقتایی این حس بهم دست میده که دارم تو ۱۰۰۰ سال پیش زندگی می‌کنم حادوگر خر کیه دیگه فقط یه دز ...

جادوگر امروزی همون دعانویسای مدرنن

منم بهشون ي زمانی اعتقاد نداشتم 

ان شاء الله که چیزی تو زندگی تون نیس  مادر منم اعتقاد نداره ولی نشونه های بدی توش می بینم که ن ...

چه مشکلی عزیزم ؟برای هر مسئله یک توضیح منطقی هست

اگر هم توضیحی پیدا نمیشه به خاطر اینه که هنوز علم اونقدر پیشرفت نکرده و مغز ما هنوز اونقدر تکامل پیدا نکرده که دلیلش رو پیدا کنیم هزار سال قبل هم کسی تشنج میکرد می‌گفتن جن رفته تو جسمش الان فهمیدن دلیلش چیه 

دنیا جای خوبی نیست اما ارزش جنگیدن رو داره...

بله برای من انجام دادن سخت بود و سخت هس هنوز باطل نشده .دیگ منم سپردم به خدا

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
چه مشکلی عزیزم ؟برای هر مسئله یک توضیح منطقی هست اگر هم توضیحی پیدا نمیشه به خاطر اینه که هنوز علم ...

ولی خدا رو شکر ذهن ها داره کم کم به اون تکامل می رسه 

و متاسفانه خرافاتم قاطی این چیزا کردن

بله برای من انجام دادن سخت بود و سخت هس هنوز باطل نشده .دیگ منم سپردم به خدا

ان شاء الله هرچی خيره براتون پیش بیاد 💙. 

چه مشکلی عزیزم ؟برای هر مسئله یک توضیح منطقی هست اگر هم توضیحی پیدا نمیشه به خاطر اینه که هنوز علم ...

اگر دوست داشتین تاپیک بعدی مم بخونین