2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بببین هرچی کوتاه بیای بد تر میکنه من نزدیک یسال از خیانت نامزدم خبر دهشتم از قراراش چتاش تلفنی صحبت کردناش اونم بو برده بود ک من میدونم ولی اصلااا ب روش نیاوردم از همون روز اول ک همو دیدن خبر داشتم چون ی پسر بچه ام از فامیلاشون باهاش بود اومد بهم گف ک  زندایی باداییم رفتیم یجایی نمیدونم ی دختری بهش گفته دوست دارم داییم خنندیده و..‌. خدا میدونه من اون موقه چقد زجر کشیدم اخه فق پونزده روز از نامزدی گذشته بود خلاصه ب روش نیوردم از درون داغون شدم ی ده ماهی گذشت تو این ده  ماه من تو دوران نامزدی بار ها سر اون هرزه از دست نامزدم کتک خوردم با اینکه ولنمود میکردم از چیزی خبر ندارم 

خلاصه بعد ده ماه متوجه چتش با ی دختر دیگ تو تل شدم دوباره تو وات وووو دیگه منم گفتم  جهنمو از درش باید برگردی جریا نو ب خانوادش گفتم ی مدت طول کشید با همشون کات کرد الان ی سه ماهی میشه ک دیگه چیزی ازش نمیبینم خدارو شکر توروخدا برام صلوات بفرسین ک دوباره ب اون کاراش برنگرده

هیچی نگو فقط حواستو جمع کن سر قرار مچشونا بگیر باپلیس 

اخ چقدر جیگر آدم خنک میشه . یاد یه مرده افتادم زنش خیانت کرد بعد رفت . منتظر موند مرده اومد زنک زد پلیس . لخ..

تو خونه رو مبل گرفتنش . 

اون مرد دومیه رو شلاق زدن . زنه رو نمی‌دونم چیکار کردن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بنظرتون با داداشش مطرح کنم

نه اصلا . الان زوده 

فقط مدرک جمع کن فعلا 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

اخ چقدر جیگر آدم خنک میشه . یاد یه مرده افتادم زنش خیانت کرد بعد رفت . منتظر موند مرده اومد زنک زد پ ...

اگه اینجوری بگیرن دو تا متاهل با هم اعدامه ولی مرد مجرد با زن متاهل برا مرد شلاق زن اعدام ، البته باید قطعی ثابت بشه ک زنا صورت گرفته 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔
اگه اینجوری بگیرن دو تا متاهل با هم اعدامه ولی مرد مجرد با زن متاهل برا مرد شلاق زن اعدام ، البته با ...

نمی‌دونم آخرش چیشد چون مال خیلی وقت پیشه ولی می‌دونم مرده شلاق رو خورد 😂😂

نمی‌دونم آخرش چیشد چون مال خیلی وقت پیشه ولی می‌دونم مرده شلاق رو خورد 😂😂

تو اینجور موارد شوخی ندارن احتمالا بعدش فرستادن زنه رو پزشکی قانونی و اگه شوهرش رضایت نده حتما اعدامه 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔
تو اینجور موارد شوخی ندارن احتمالا بعدش فرستادن زنه رو پزشکی قانونی و اگه شوهرش رضایت نده حتما اعدام ...

اره پزشک قانونی هم یادمه . ولی فکر کنم بعدش شوهره اصلا. دیگه خودش پیگیر کاراش نشد همه رو گذاشت دست وکیل. وسایل خونه رو فروخت . بچه هارو برداشت. رفت  ولی خیلییی.وقت پیشه . خیلی دلم براش سوخت 

اره پزشک قانونی هم یادمه . ولی فکر کنم بعدش شوهره اصلا. دیگه خودش پیگیر کاراش نشد همه رو گذاشت دست و ...

منم تو همسایگیمون زنه یه هفته با دوست پسرش گذاشت رفت ، کاریش نکردن فقط شوهرش طلاقش داد و بچه هارو ازش گرفت ، احتمالا مرده خودش رضایت داده ک مجازاتی در نظر نگرفتن براش حالا شاید ب خاطر ترس از ابروش یا چیزای دیگه نمیدونم 

منم تو همسایگیمون زنه یه هفته با دوست پسرش گذاشت رفت ، کاریش نکردن فقط شوهرش طلاقش داد و بچه هارو از ...

اره خیلی زیاد شده خاک به سرشون 🤦🏻‍♀️  این همه با امید و عشق زندگی شروع می‌کنی اینطور میشه آخرش . البته بلا به دور 

نمیدونم شاید احتمالا .