2777
2789
عنوان

من با ۳۴ سال سن خیلی تهران نیومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 53 پست
خیلی برام عجیبه دوستان میگن تهران هیچی نداره، تهران مدرنیته و سنت رو داخل خودش جا داده. تهران جاذبه ...

صرفا چیزایی که شنا میگید هم نیست البته. در همه دیگه. هم خوبه هم بد، مناطق پایینش که داغونه، هواشم آلوده، ترافیک و شلوغی و بدو بدو زیاد داره. برای گشتن چند روزه خوبه نه برای زندگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی برام عجیبه دوستان میگن تهران هیچی نداره، تهران مدرنیته و سنت رو داخل خودش جا داده. تهران جاذبه ...

عزیزم مراکز خرید . بازار سنتی و  طبیعتش و مراکز تفریحی و پارک ها نمیشه گردشگری و توریستی . چون اینایی ک گفتی تو شهر های دیگه هم هست ومخصوصا اصیل ترش. مخصوصا طبیعتش ک گفتی خوب در استان های دیگه بکر ترشو داره. کاخ موزه هم میشه گفت انحصاری شده و از اون شکل اینکه همه دسترسی داشته باشند بدون محدودیت و در معرض عموم باشه و دمه دستی باشه ،در اومده. کاخ موزه خب شهر های دیگم هست

عزیزم مراکز خرید . بازار سنتی و  طبیعتش و مراکز تفریحی و پارک ها نمیشه گردشگری و توریستی . چون ...

خب عزیزم توریستی همینه دیگه، مگه معیار توریستی بودن چیه!!؟؟ الان رم، پاریس توریستی ترین شهرهای دنیان مگه چه چیزی دارن که انقدر جذابیت دارن؟؟ مجموعه ای از همه اینها که گفتم رو دارن دیگه، مراکز لاکچری، مراکز قدیمی و تاریخی ، مراکز مذهبی، طبیعت و ....

بله همه اینا رو شهرهای دیگه هم کم یا زیاد دارن ولی اینکه همه شون یه جا باشه نه. اتفاقا تهران به عنوان یه شهر توریستی جذابیت خیلیی زیادی داره که میتونه همه سلایق رو پوشش بده.

البته کلا ایران کشوریه که همه شهراش به نوعی جاذبه توریستی دارن ولی متاسفانه توجهات بهش کمه.

صرفا چیزایی که شنا میگید هم نیست البته. در همه دیگه. هم خوبه هم بد، مناطق پایینش که داغونه، هواشم آل ...

بله همینطوره منم از لحاظ توریستی بودنش و جذابیتش گفتم وگرنه شلوغی و دود و ترافیکش بی نهایت آزار دهنده است.

برای همینم گفتم فقط باید ایام تعطیل که خلوته اومد وگرنه روز عادی بیاد آدم زهرمارش میشه بس که ترافیک و سر و صداست.

خب عزیزم توریستی همینه دیگه، مگه معیار توریستی بودن چیه!!؟؟ الان رم، پاریس توریستی ترین شهرهای دنیان ...

یکی از معیار توریستی بودن اینه طرف از اون سر دنیا بخاطرش بیاد اینجا؛. تهران شهر سیاسی هستش ک چون در رفت و آمد دیپلمات ها وسفیر و وزیر خارجی هست کنارش اومدن مراکز و اماکنی رو درست کردند و استفاده و دیده بشه که کا ملا طبیعیه. ولی طبیعتش بکر و تاریخی نیست ساخته دوره معاصره . اونم خب از ملزمات بهر حال شهر پر رفت و امدیه تهران از اون نظر ک گفتم نه صرفا وجود طبیعت گرد. بعدشم تو یه دریاچه بکر و طبیعی در دامن طبیعت ک حصار و قلع نداره و طبیعت اطرافش منحصر بفرد  هستش مثل شمال کشور یا کرمانشاه یا کردستان یا آذر بایجان غربی رو مقایسه میکنی با طبیعت دست ساخته و مصنوعی جاهای مختلف تهران

یکی از معیار توریستی بودن اینه طرف از اون سر دنیا بخاطرش بیاد اینجا؛. تهران شهر سیاسی هستش ک چون در ...

بله اونی که شما میگین در مورد طبیعت بکر درسته، تهران اون طبیعت بکری که شما میگین به اون شدت نداره ولی از لحاظ معیارهای توریستی به واسطه سالیان سال پایتخت بودن و داشتن آب و هوای خوب در قدیم، همه معیارها رو داره دقیقا مثل شهرهای مادرید پاریس رم .. که جز معروف ترین شهرهای توریستی دنیان.

همونجور که هیچ جای دنیا کسی که دنبال طبیعت بکر و دست نخورده باشه پا نمیشه بره یه شهری مثه مادرید تهرانم همینه ولی اینکه بگیم تهران معیار توریستی بودن نداره اصلا درست نیست.

توریستی بودن تهران نافی توریستی بودن بقیه شهرها نیست. ایران واقعا کشوریه که هر گوشه اش یه جذابیت داره از کویر و خشکیش بگیر تا دریا و سرسبزی همه چی داره ولی متاسفانه هییییچ استفاده درستی ازش نمیشه و توریست خارجی چندانی نداره.