2777
2789
عنوان

من با ۳۴ سال سن خیلی تهران نیومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 53 پست

آره... ولی خب چیز خاصی نیست که بخوای بخاطرش ذهنت را درگیر کنی... این چیزی که ما از تهران شنیدیم همش دود و دم و آلودگی...

منم ۳۲ سالمه... فقط یک بار اونم برا بیمارستان فقط رفتم تهران... خیلی خوشم نیومد... شلوغ و پرترافیک.

بیا اصفهان عزیزم.... زاینده  رود بازه... البته هوا داره گرم میشه... اردیبهشت اصفهان مثل بهشت می مونه‌.

مگه چه خبره تهران؟ دلت دود و ترافیک میخواد؟ 😁 من دوست دارم یه ویلا تو شمال داشته باشم برم یه ذره ن ...

آه خب شمالم جای خود. اما تهران از بس نیومدم دلم میخواد برم بگردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره... ولی خب چیز خاصی نیست که بخوای بخاطرش ذهنت را درگیر کنی... این چیزی که ما از تهران شنیدیم همش ...

اصفهانو چند سال پیش اومدم 😍 خیلیییی هم بهم خوش گذشت فقط اون موقع زاینده رود خشک بود

خوب برا تعطیلات پشت سرهم بری بهتره مثلا عید یا همین تعطیلات خرداد بعدم یک تورتهرانگردی بری و دوراتو ...

اتفاقا همین تعطیلات وسویم کرده. میگم کاش کسی داشتم اونحا چند روز میومدم

😍 مرسی عزیزم. خب ضایعس دیگه مثلا پایتختمونه درست حسابی ندیدمش

این جوری نگو دختر میگن چیز ندید تازه به دوران رسیدست بیا گناباد قنات قصبه. ثبت جهانی شده ۷۰۰۰قدمت داره و کهن ترین و عمیق ترین قنات جهانه. عمق مادر چاه ۳۰۰ متر.در ضمن طبیعت گرد ایتالیایی  و خارجی هم  میان

این جوری نگو دختر میگن چیز ندید تازه به دوران رسیدست بیا گناباد قنات قصبه. ثبت جهانی شده ۷۰۰۰قدمت دا ...

گلم ربطی به چیزایی که شما گفتی نداره. الان دلم بخواد بیام گناباد ندید بدید نیستم؟!!! خب تهران پایتخته من اصلا نمی دونم گناباد کجاست با احترام

گلم ربطی به چیزایی که شما گفتی نداره. الان دلم بخواد بیام گناباد ندید بدید نیستم؟!!! خب تهران پایتخت ...

تهران چون زرق و برق زیاده و کسایی ک میرن بیشتر بخاطر پز بدن مثلا ما تهران رفته ایم منطقه تاریخی و گردش پذیر ب اون صورت نداره. کاربرای قبلی هم گفتن چیز خاصی نداره .دود و ترافیک وشلوغی.گناباد خب ب اون صورت شناخته شده نیس و جاذبه گردشگری داره ک کم بهش بها میدن استان های دیگه برای همین اگه بیای گناباد نمیگن ندید بدیدی چون مثل خودت هستند ک ندونن گناباد کجاست. تو قرن بوق ک نیستیم ک اینجوری میگی یه سرچ کافیه.  اون قدرم گمنام نیستیم ناسلامتی ماکارانی یاران گناباد سال۸۷تبلیغش شبکه سه بوده. نزار بگم برو گناباد رو از همون گردشگرای اروپایی ک میان شهرمون بپرس کجاست. زشته

خیلی برام عجیبه دوستان میگن تهران هیچی نداره، تهران مدرنیته و سنت رو داخل خودش جا داده.

تهران جاذبه گردشگری و تفریحی خیلی زیادی داره امااا ایام تعطیل باید اومد که اسیر ترافیک و شلوغیش نشد. وگرنه کمتر شهریه که هم مراکز تفریحی لاکچری و مدرن داشته باشه هم قدیمی و سنتی. 

کاخ موزه های تهران، مراکز خرید، بازار سنتی، طبیعتش، پارک ها و مراکز تفریحی

واقعا کم لطفی که میگین تهران هیچی نداره!!!