2777
2789
عنوان

چقدر تفاوت 😔

116 بازدید | 5 پست

خونه مادر شوهرم مهمونی بود توی مهمونی دختر عموی شوهرم معده درد داشت بعد یه حالت پانیک بهش دست داد وااای همه ترسیدن و بردندش بیمارستان و همه بعد کلی پیگیر حال و احوالش شدن،یکی دوروز بعد از مهمونی منم اینطوری شدم، پانیک گرفتم تنها بودم یکی از دوستام زنگ زد جواب دادم ولی نتونستم حرف بزنم فقط گریه می کردم اونم ترسید زنگ زده بود به مامانم، وااااای مامانم زنگ زد اینقدر جیغ کشید و بمن میگفت من نمی تونم بیام حرف بزن. 😭😭😭

پانیک ترس نداره اصلا من ۵ ساله دارم کمتر از ۱۰ ثانیه حالم رو اوکی میکنم خودم 😂🤭

خودتو مقایسه نکن انقدر داغون میشیا

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com