2777
2789
عنوان

کمکم کنید

187 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من حقیقتش مشکل روحی شدید دارم و تحت نظر روانپزشکم . اینکه تو پاس کردن درسای مدرسم موندم از استرس شدید نمیتونم بخونم و تقریبا دو ساله تو دوازدهم گیر کردم و انگار قراره یک سال دیگ هم گیر کنم. از تو سری های خانوادم خسته شدم . و اینک میبینم بچه هایی ک از من چن سال عقب تر بودن و الان کلاسشون ب من نزدیک تر میشه عذاب میکشم . از اینک تو اقوام میپرسن الان چیکار میکنی و به دروغ میگم پشت کنکورم و برا دانشگاه میخونم عذاب میکشم . و حس میکنم وقتی وارد دانشگاه بشم خیلی سنم زیاد باشه الان بیست سالمه . و همیشه انقد فکر میکنم ب اینده ولی نمیدونم واقعا هدفم چیه خیلیم بهش فکر کردم اما نمیدونم هدف شغلیم چیه میخوام در اخر چیکاره بشم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فکر میکنی توی دانشگاه قراره همه ۱۸، ۱۹ ساله باشن؟

خیلی از کسایی رو من دیدم میرن لیسانس هم میگیرن تازه میان واسه یه رشته ی دیگه شرکت میکنن از اول کنکور میدن

یکی توی ۱۸ سالگی دانشگاه قبول میشه تا ۳۰ سالگی سرکار نمیره

یکی ممکنه ۲۲ سالگی قبول بشه ۲۸ سالگی بره سرکار

خودتو با بقیه مقایسه نکن🌸

کاربری دست دونفر:)

گلم اگه خیلی استرس واضطراب داری تحت نظردکترت قرص تراولین استفاده کن عالیه....من چنننندین بار امتحان رانندگیم روبه خاطراسترس واضطراب شدددددید میفتادم وحالم خیلی بدمیشد وقتی دکترازاین قرصا دادم خوردم انگارازآسمون به زمین اومدم ودلم آروووم آروم شده بودوشب امتحان یکی ازاین قرصاخوردم صبحش بااااااورت نمیشه بیخیال بودم براامتحانم قبول شدم🥲🥲🤦‍♀️🤦‍♀️

ممنون عزیزم حرف حقی گفتی

درضمن حرف مردم وفامیل روازاین گوشت بشنو ازاون گوشت بندازبیرون من خودم۲۳سالگی مدرک دانشگاهیمو گرفتم تاااااازه الان که۲۷سالمه میخوام برم سرکارونمیدونی چقدر حرف وسرکوفت وسرزنش بهم زدند ولی پیش خودم میگفتم آخه به شماهاچه اینقدربپرسیدوفضولی کنیدومن جواب چرت وپرت بهتون بدم که خسته شیددست ازسرم بردارید😂😂

عزیزم من تو دوره کارشناسی هم کلاسی آقا و خانوم متاهل بالای ۳۵ سال داشتم.اینقدر سخت نگیر. یه روزی پشیمون میشی انرژی روانیت رو واسه حرفا و فضولیای بقیه هدر دادی. تمرکزت رو بذار رو هدف خودت و حال خوبت.