2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  موهات چه مشکلی داره؟

سلام عزیزم

رنگ کردم اما موهام سخت ب پایه می‌رسید اون رنگیم ک میخاستم دیگ نمیشد... برام ی رنگی زد ک فقط زرد نباشه حالا میخام شامپو بگیرم خودمم رنگساژ کنم و ازون شامپو استفاده کنم ک موهام زرد نشه... البته بگم ک یذره از پایین موهام از زرد گذشته ب نارنجی میزنه کمتر ب پایه رسیده با اینکه رنگساژم زده 😒 

سلام عزیزم رنگ کردم اما موهام سخت ب پایه می‌رسید اون رنگیم ک میخاستم دیگ نمیشد... برام ی رنگی زد ک ...

موهای رنگ شده، نیازمند مراقبت‌ بیشتری هستند. پس از هر بار رنگ کردن موها، لازم است از شامپوهای تخصصی برای تثبیت رنگ مو و جلوگیری از کدر شدن موها استفاده شود. همچنین، معمولا ساقه مو در هنگام رنگ کردن آسیب می‌بیند و باید ترمیم شود. توجه داشته باشید که بسته بندی محصول تیوپی و همراه با در پرسی و فاقد سیل می باشد اصلی‌ترین محصولات مراقبت از موهای رنگ شده، ماسک‌ها و سرم‌های مو هستند که باید به صورت مرتب استفاده شوند. اما از آنجایی که افراد ناگزیر به استفاده از شامپو هستند، باید از یک محصول تخصصی برای شستن موهای رنگ شده استفاده شود.شامپو تخصصی موهای رنگ شده MND، یک محصول فوق‌العاده با خاصیت تثبیت رنگ و شویندگی ملایم است. از عمده اثرات استفاده از این شامپو، جلوگیری از کدر شدن موها و همچنین تقویت ساقه مو است.

موارد استفاده

تداوم رنگ موها به مدت طولانی

محافظت و تقویت ساختمان موها

تقویت کننده و براق کننده موی سر