2777
2789

یه نفر هست که خیلی کارهای عجیبی می‌کنه و به همه حسودی می‌کنه چشم و دل سیر نیست و دنبال تیغ زدن و چاپیدنه بقیه هست یه جوری رفتار می‌کنه که ازش متنفر میشی و کلا رو اعصابه و بدبختی اینکه از بستگان نزدیک هست و مجبور به رفت و آمد هستیم باهاشون یعنی مجبورمون میکنن بقیه چیکار کنم ؟؟؟ واقعا موج منفیش خیلی زیاده 

یه نمونه از کارهاشون اینه که ۵ بار میاد خونه تو غذا میخوره یه بار بزور دعوت می‌کنه و این یه نمونه از هزاران کارشونه 

منم همچین فامیل نزدیکی دارم که عملا قطع ارتباط غیرممکنه. هفته پیش آش پخته بود زنگ زد بیا منم برای اولین بار در عمرم گفتم باید برم جایی کار دارم نمیتونم و نرفتم.

به شوهرمم گفتم تورو خدا مدیریت کن مدتی کمتر بریم بیایم که آرامش ذهنی بگیرم. ببینیم چی میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم همچین فامیل نزدیکی دارم که عملا قطع ارتباط غیرممکنه. هفته پیش آش پخته بود زنگ زد بیا منم برای او ...

دقیقا منم امشب گفتن بیا گفتم نه کار دارم میخام رفت و آمد کمتر کنم واقعا حالم ازشون بهم میخوره اصلا یه کارایی میکنن آدم شاخ درمیاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم امشب گفتن بیا گفتم نه کار دارم میخام رفت و آمد کمتر کنم واقعا حالم ازشون بهم میخوره اصلا ی ...

درکت می کنم. خیلی شرایط بدیه نه میشه قطع کنی نه هیچی فقط باید مدیریت کنی کمتر بشه اونم اگه بقیه بذارن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

کم محلی 

منم یکی از فامیل های نزدیکم خیلی اخلاق و رفتار بدی داشت ولی هیچ وقت جرات نمیکردم به رفتاراش انتقاد کنم چون زود ناراحت و عصبانی میشد و فقط هم تا جایی که میشد از آدم کار میکشید  نگم که سالها ازش چی کشیدم خدا رو شکر دو ساله به خاطر رفتاراش ازش دوری کردم و اگر جایی ببینم باهاش هم صحبت نمیشم الان که فکرشو میکنم قشنگ دست راست شیطان بود