2777
2789

نمیدونم ولی واقعا هرجای برین دنبالتون میاد یا نه؟سوال شد برام😂💔

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه فقط میگه الان زور بزن زووور بززززن اهاااا آفرین 😂😂😂

وای😂😂

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

معمولا همون بیمارستانی که قراره زایمان کنی معرفی میکنن من چمران تهران زایمان کردم اینطوری بود،ولی من چون زایمان زود رس داشتم دیگه به مامای همراه نرسیدم ولی مامایی که اومد بالا سرم خیلی خوب بود کلی باهام ورزش کرد و با آب گرم ماساژم داد خدا خیرش بده

بلندترین فریاد من سکوت من است...

بستگی به بیمارستان داره، بعضیا با یه سری مراکز مامایی قرارداد دارن بعضیا هم از ماماهای خودشون به عنوان ماما همراه بهت معرفی میکنن، بیمارستانی که من رفتم همون روز زایمان گفتم ماما همراه میخوام و همون مامایی که پذیرشم کرد ماما همراهم شد، زایمانم تابستون بود ۷۰۰ گرفت، به شدت راضی هستم عالی بود.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
معمولا همون بیمارستانی که قراره زایمان کنی معرفی میکنن من چمران تهران زایمان کردم اینطوری بود،ولی من ...

ببخشید میپرسم بیمارستان خصوصیه یا دولتی ؟ و اینکه مال ارگان خاصی هست ؟ و طبیعی زایمان کریدن از محیط اونجا راضی بودین ؟‌

ببخشید میپرسم بیمارستان خصوصیه یا دولتی ؟ و اینکه مال ارگان خاصی هست ؟ و طبیعی زایمان کریدن از محیط ...

بیمارستان چمران تهران دولتی نیست ولی مال ارتشه و ارگانی هستش اما عموم اگه بخوان برن براشون مثل بیمارستان خصوصی هزینه داره و آزاد حساب میشن،من طبیعی بودم محیط بیمارستان و پرسنلش عالی بودن ،رفتار عالی ،محیط تمیز، غذاهای خوشمزه ،رسیدگی و پاسخگویی سریع و به موقع،دکترای خیلی خوب خداییش،خلاصه که بیمارستان خوب بود ولی من به خاطر شرایط بدنی خودم اذیت شدم

بلندترین فریاد من سکوت من است...