2777
2789
عنوان

کدوم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 33 پست
نه فقط به زیر و رو کردن نیست.من سوال کردم گفت رویال فنراش گالوانیزس نمیدونم به مرور چی میشه که اینجو ...

برای من وزن خیلی کمی رو تحمل میکرد..فکر کنم چاقی کار دستم داد😂😭

در نوسانات زندگی؛)
ما انقدر بخوایم پول تشک بدیم که نه میتونیم پرده بخریم نه مبل...فرش رو که باید فراموش کنم...قسطی پول ...

دقیقا منم همینطور.فرش و پرده مونده اینجوری که قیمت داد به هیچکدوم نمیرسم اصلا.رویا هم رفتم 30 تومن، 56 تومن ...قیمتاش فضایی بود.حالا بین مارکایی که هم قیمتشون مناسب باشه هم کیفیتشون خوب باشه یکی لایکو بود یکی خوشخواب.لایکو ارزونترین مدلش اسمش رامین بود 140 قیمتش 7800 160 قیمتش 9500😐😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا منم همینطور.فرش و پرده مونده اینجوری که قیمت داد به هیچکدوم نمیرسم اصلا.رویا هم رفتم 30 تومن، ...

ماشاالله چقدر تحقیق کردی دختر... تهرانی؟؟

با نه میلیون میشه کنار اومد اما ۳۸ میلیون واقعا زیاده...

من یک نفره میخوام‌ شاید اونا ارزون تر باشند

در نوسانات زندگی؛)
ماشاالله چقدر تحقیق کردی دختر... تهرانی؟؟ با نه میلیون میشه کنار اومد اما ۳۸ میلیون واقعا زیاده... ...

اره فروشندش خیلی باحوصله بود😂نه رشتم ولی همه جا یه قیمته چون شرکتیه بعضی جاها ممکنه یذره خودشون تخفیف هم بدن.فردا برات یه نفره رو میپرسم همینجا بهت میگم.38 تومنیه انقدم سفت و بیخود بود😂😂😂🥴

دقیقا منم همینطور.فرش و پرده مونده اینجوری که قیمت داد به هیچکدوم نمیرسم اصلا.رویا هم رفتم 30 تومن، ...

فکر نکنم لایکو خیلی خوب باشه چون اصلا ایمش رو تا حالا نشنیدم اما تشک رویا یکی از اقواممون ۱۰ ساله داره استفاده میکنه خیلی هم راضیه حالا از جزئیاتش باخبر نیستم اما وزنشونم زیاده

در نوسانات زندگی؛)
اره فروشندش خیلی باحوصله بود😂نه رشتم ولی همه جا یه قیمته چون شرکتیه بعضی جاها ممکنه یذره خودشون تخف ...

فکر کنم نمایندگی تشک اگه بری قیمت ها ثابت باشه..درسته

منم از سفت متنفرم اما میگن فرو نمیره عالیه، خب من وقتی رو اون بخوابم که انگار رو سنگ دراز کشیدم که😂

در نوسانات زندگی؛)
اره فروشندش خیلی باحوصله بود😂نه رشتم ولی همه جا یه قیمته چون شرکتیه بعضی جاها ممکنه یذره خودشون تخف ...

دستت درد نکنه عزیزم...

انشاءالله بهترینش رو پیدا کنی با قیمت مناسب بخری و بقیه چیزهارو هم بتونی تهیه کنی❤️

در نوسانات زندگی؛)
فکر نکنم لایکو خیلی خوب باشه چون اصلا ایمش رو تا حالا نشنیدم اما تشک رویا یکی از اقواممون ۱۰ ساله دا ...

رویا که خیلیی عالیه منم یدونه رویا دارم پونزده ساله عین اولشه.لایکو هم خیلی معروفه کلا محصولاتش عالین ولی بیشتر کالای خوابه.من تا حالا تشکشو نداشتم ولی همه چیزاش عمریه مثلا روتختیش یا پتوشو هر روز بشور هیچ تغییری نمیکنه بخاطر همین با خیال راحت می‌خوام بخرم چون میدونم با جنس بد اعتبارشو خراب نمیکنه.

رویا که خیلیی عالیه منم یدونه رویا دارم پونزده ساله عین اولشه.لایکو هم خیلی معروفه کلا محصولاتش عالی ...

واقعا؟؟

اصلا اسمش رو نشنیده بودم...من گفتم امسال پارچه روتختی و... از نساجی بخرم هم قیمتشون خوبه هم جنسشون...

در نوسانات زندگی؛)
واقعا؟؟ اصلا اسمش رو نشنیده بودم...من گفتم امسال پارچه روتختی و... از نساجی بخرم هم قیمتشون خوبه هم ...

خیلی وقته هست من همیشه از همین شرکت میگیرم چون زیاد میشورم گوله گوله نمیشه رنگشم اصلا تکون نمیخوره مثلا یدونه روتختی پنبه خریدم ده سال پیش دروغ نگم هفته ای یه بار تو لباسشوییه انگار نه انگار انقد پیره😂

دستت درد نکنه عزیزم... انشاءالله بهترینش رو پیدا کنی با قیمت مناسب بخری و بقیه چیزهارو هم بتونی تهی ...

دورت بگردم ممنون از محبتت.ایشالا برای تو هم بهترینا اتفاق بیفته

فکر کنم نمایندگی تشک اگه بری قیمت ها ثابت باشه..درسته منم از سفت متنفرم اما میگن فرو نمیره عالیه، خ ...

اونا بیشتر طبین برای کسایی که مشکل کمر دارن من نه زیادی نرم دوست دارم نه زیاد سفت جفتش برای ادم عادی کمر درد میاره