2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا

111 بازدید | 12 پست

اقا داشتم ب این فکر میکردم خدایی چرا خود ار..ض..ایی تو دین ا..س..ل…ا…م حرامه؟ درصورتی که مریم مقدس حرام نبوده کارش😕

خب مثلا یکی ک تا ابد نتونسته ازدواج کنه چی؟ واقعا مسخره نیس؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حضرت مریم ب امر خدا بدون هیچ تماس با مردی باردار شد همین

و اون چیزی ک میگی چرا گناهه اگره رواج پیدا کنه ازدواجی صورت نمیگیره و نسل بشر منقرض میشه

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
اخه مریم مقدس خودش ازدواج نکرد

خب چ ربطی ب خود ...داشت

خدا صلاح دونسته حضرت مریمو حامله کرده 

خدا اگه بخواد الان توروهم حامله میکنه ربطی ب خود..ا.رضایی ت ندارع☹😂خودت از خودت حامله نمیشی ک

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نگا خودت خندت گرفت از حرفت😂😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اخه خندم گرف میگی خدا الان مبتونه توروهم حامله کنه😂

ارع فقط کافیه بخواد