2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

194 بازدید | 9 پست

چند وقت بود با شوهرم قرار بود پاسپورتمونو تمذید کنیم اگه بتونیم تابستون بریم مسافرت با فامیلای من که شوهرم میگفت اگه هزینه زیاد نشه بریم و حذف این چیزا بود چند روز پیش با دوستای شوهرم بیرون بودیم اینا کفتن تو تعطیلات خرداد تصمیم دارن وان برن شوهرم خودس بهشون کفت ما هم میایم و فقط باید بریم پاسپورتامونو تمدید کنیم امروز رفتبم که تا جهارشتبه دستمون برسه و اونجا گفتن برای اینکه زود دستتون برسه برید اداره گذرنامه و قرار شد چون شونزم کاز داره من برم تو راه خونه با شوهرم الکی دعوامون شد و بالا کرفت و منم یه حرفی تو دعوا زدم که خیلی غزورشو خورد کردم و اونم با داد و بیداد منو رسوند دم خونه مامانم گوشیمم کرفت و‌رفت شب اومد کوشیمو نداد خودم رفتن پیدا کردم برداشتم وقتی خوابش برده بود بیدار که شذ گوشیو دستم دیده میگخ چرا بی اجازم گوشینو برداشتی محلش ندادم و رفت حالا سوالم اینه نمیدونم فردا برم اداره گذرنامه یا نه چون تو دعوا میگفت من پول ندارم جایی برم و هیجا نمبریم و این حرفا نمبدونم تودعوا گفته یا واقعا نمبخواد بره ازش هم میترسم بپرسم دعوارو شروع کنه و اعصاب بهم بریزه میترسمم برم بگه چرا رفتی از اونورم میگم نرم خب ابن همه امروز اسیر شدیم به خاطر اخر هفته که رود دستمون برسه اصلا نمیدونم چیکار باید کنم درسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوا راه انداختی ... دیگه بیخیال سفر شو ... ممکن هم هست خودش تنها بره 😬

من زاه ننداختم خودس شروع کرد اونم بهانه اش بوذ یک و نیم  برای گذرنامه ها داده بوذ اعصاب نداشت سر من خالی کرد بعد میخواست دعوارو خونه مامانم بکشونه ما هم مدت زیادیه با مامانم زندکی میکنبم گفتم همه خر حمالیاتو مامان من مبکشه مادر خوذت بیخیاله میخوای حرصشم بدی سر همین خبلی بهش برخورد دیگه هم نمیشه باهاش حرف زد نمبدونم چیکار کنم ولی نه تنها جایی نمبره

دعوامیکنید گوشیتو ازت میگیره ونمیده توهم هیچی نمیگی😐اصلا چراباید اینکاروکنه

دیوونه شده چنذ وقته اعصابش صعیفه الکی میپره بهمن ، حتی فکز میکردم خانوادش پرس میکنن دبدم نه ، نمیدونم چش شده امروز هم خودش دعوا راه انداخت و‌سروع کرد