2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دقیقا خسته میشم از بس فکر میکنم بهش

چند بار در روز به یه موضوع پیش پا افتاده فکر میکنی؟ احتمالا وسواس فکری باشه چون خودم هم مبتلا هستم بهش  

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
چند بار در روز به یه موضوع پیش پا افتاده فکر میکنی؟ احتمالا وسواس فکری باشه چون خودم هم مبتلا هستم ب ...

یه چیزی رو مخم باشه از وقتی که بیدار میشم تا وقتی میخوابم یعنی مدام تو ذهنمه فقط تو خواب فک نمیکنم در واقع

یه چیزی رو مخم باشه از وقتی که بیدار میشم تا وقتی میخوابم یعنی مدام تو ذهنمه فقط تو خواب فک نمیکنم د ...

وسواس فکریه احتمالا باید دارو خورد اگه حاده که فکر کنم حاده ولی حتما با دکتر مشورت کن یا از داروخانه بپرس فکر کنم بدون نسخه ندن قرصشو حالا بستگی داره بازم ولی با دارو میشه کنترلش کرد وسواس درمان نداره فکر کنم :) من خودمم همینطورم وقتی استرس میگیرم وسواس میاد سراغم     

منم اصلا تمرکزم از بین رفته 

فکرم مشغوله مدام

حواسم پرته

حافظه ام ضعیف شده

واقعا دیگه حس میکنم باید برم روانشناس

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸
وسواس فکریه احتمالا باید دارو خورد اگه حاده که فکر کنم حاده ولی حتما با دکتر مشورت کن یا از داروخانه ...

بدبختی اینه نمیتونم برم دکتر 

اینجوریم نمیتونم ادامه بدم واقعا 

با قرص از بین میره؟ ینی دیگه بهش فک نمیکنی؟

فکرم مشغوله مدام حواسم پرته حافظه ام ضعیف شده واقعا دیگه حس میکنم باید برم روانشناس

اگه میتونی برو منم مغزم یه لحضه ام خاموش نمیشه به حدی که خسته میشم خودمم دیگه توان ندارم اگه شرایطشو داشتم زودتر میرفتم شمام برو اگه میتونی 

بدبختی اینه نمیتونم برم دکتر  اینجوریم نمیتونم ادامه بدم واقعا  با قرص از بین میره؟ ینی ...

نه با قرص فقط کنترل میشه و کمتر بهش فکر میکنی و میتونی زندگی کنی قرص رو باید بخوری چند وقت 

نه با قرص فقط کنترل میشه و کمتر بهش فکر میکنی و میتونی زندگی کنی قرص رو باید بخوری چند وقت 

اسم قرصش چیه 

فک نکنم بدون نسخه بدن نه؟ میتونم بخرمش ولی دکتر نمیتونم برم

اسم قرصش چیه  فک نکنم بدون نسخه بدن نه؟ میتونم بخرمش ولی دکتر نمیتونم برم

ببین من رسپریدون و فلووکسامین میخوردم ولی من هم وسواس شستشو داشتم هم فکری حالا نمیدونم باز بیشتر تحقیق کن حتما 

ببین من رسپریدون و فلووکسامین میخوردم ولی من هم وسواس شستشو داشتم هم فکری حالا نمیدونم باز بیشتر تحق ...

شتسشو اینا ندارم نه 

ولی نمیدونم فکری یا افسردگی از کجا تحقیق کنم از کی بپرسم؟