2777
2789

کالاندولا بزن عالیه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه پماد مخصوص داره برای اینکه جاش نمونه 

اسمش یادم رفته از داروخانه بخر 

نگران نباش جاش ننی مونه خوب می شه

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

حتما ببرید پیش پزشک باید پانسمان بشه من پسرم با آب جوش سوخت یک هفته برای پانسمان میبردیم

پمادموپیروسین و ویتامین آ میزدن روی زخماش یک روز در میان شستشو میشد بعد یک هفته برای جای زخم اش فیبرینولیزین دادن خیلی مراحل داشت

مرسی.همون لحظه زدم.تنها کاری که اون‌موقع مغزم جواب داد

همون ادامه بده عالیه 

پدر شوهر من سنی ازش گذشته تازه قندم داره دستش وحشتناک سوخت کالاندولا خریدم دادمش هروز زد هر وقت منو میبینه میگه خدا خیرت بده 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

مرسی.همون لحظه زدم.تنها کاری که اون‌موقع مغزم جواب داد

عزیزم انشالله ک دیگه هیچ وقت همچین چیزی پیش نیاد ولی برا دونستن خوبه بگم من ۳ ماه پیش گلز روشن بود ندیدم اومدم خواستم چدن گاز بردارم ک بشورم دستم چسبید ب چدن مرگ با چشتم دیدم اصلا نمیدونستم چکار کنم در یخچال باز کردم همینجوری چشم خورد ب سطل ماست دستم گذاشتم داخل سطل ماست شاید باور نکنی ک بعد ۳ ساعت هیچ اثر یا جای سوختگی تو دستم نموند