2777
2789
عنوان

درمان آلرژی

5403 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها من چندساله آلرژی دارم و اصلا ربطی به فصل نداره و ۱۲ ماه سال رو هرروز کلی قرص های بشدت قوی میخورم، وقت آلرژیم عود میکنه عسطه های بلند و وحشتناکی میکنم جوری که مغزم در شرف انفجار قرار میگیره و آب ریزش بینیم طوریه که انگار شلنگ وصل کردن، چشام انقدر آب میزیزه هیچ جا رو نمیبینم و صورتم بادمیکنه و بینیم میسوزه و هرلحظه میمیرم زنده میشم ،انقدر عطسه های بلند و پشت سرهم میکنم که نفس کم میارم بینشون ...یهو میبینی هیچ قرصی بهم اثر نمیکنه و یک روز کامل به پای مرگ میرسم، یه موقع هم قرصم فراموش بشه دیگه تا پای مرگ میرم، راهکاری برای سرکوب آلرژی بجز داروهای شیمیایی بلدین؟من از بچگی این مشکلو دارم و انواع مسیرهای درمانی رو رفتم اثری نداشته....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ جالب چون منم همینم و دیروز تا پای مرگ رفتم نقص سیستم ایمنی هست  متخصص ایمونولوژیست باید بری ...

برا شما اثر کرده ؟ اتفاقا سیستم ایمنیم خوبه ،چون ازبچگی خیلی مقوی خوروندن بهم ،  از زمانی کرونا اومده نه واکسنی زدم و نه سرماخوردگی گرفتم 

منظورم جالب نبود  حرفم بلد نیستم بزنم مغزم کشش نداره

نه بابا ، بخدا تاحالا هیشکی رو ندیدم در حدمن آلرژیش شدید باشه و مطمعنن اگر کسی رو ببینم که شرایط منو داشته باشه منم از تعجببم میگم چه جالب😁

برا شما اثر کرده ؟ اتفاقا سیستم ایمنیم خوبه ،چون ازبچگی خیلی مقوی خوروندن بهم ،  از زمانی کرونا ...

گلم ربطی نداره ب قوی بودن 

پزشک عمومی بمن گفت باید بری متخصص ایمونو...من برا تیرماه نوبت گرفتم ببینم چیه واقعا منو میکشه

😆😆 من تهرانم فکر میکردم بخاطر الودگی و خشکی هواست 

من تا۱۸ سالگی تهران بودم همین بود وضعم، از ۱۸ تا الان که ۲۶ هستم زنجان بودم،سمنان بودم،یزد بودم ...همه جا وضعم همینه

من تا۱۸ سالگی تهران بودم همین بود وضعم، از ۱۸ تا الان که ۲۶ هستم زنجان بودم،سمنان بودم،یزد بودم ...ه ...

اره متوجهم ولی من شیراز بهتر بودم اومدم تهران شدید شد ختا خاهرم اومد تهران اینطوری شد 

دکتر گفت واکسن مخصوص داره طبق گروه خونی ...متخصص حتمن تشخیص میده انشالا

عزیزم من با حجامت (۲بار)فصل بهار  تو روزهای تاثیرگذارکه تو نت هست  خوب شدم   حالا شما ...

تازه من ۱۰سالی داشتم و با داروهای شیمیایی موقت خوب بودم و بمحض قطع شدیدتر می شد   امتحان کن    البته قبلش بهتره  متخصص طب سنتی خوب و حاذق بری

ببین حتما برو یه کلینیک آسم و آلرژی تا با آزمایش ببینن دقیقا به چی آلرژی داری. من بچه ام آلرژی شدید داشت. خیلی نگرانش بودم داشت تبدیل به آسم می شد. ممکنه به دارو یا غذای خاصی آلرژی داشته باشی که خودت متوجه اش نشدی. من پسرم رو بردم کلینیک صبا پیش دکتر صبا عرشی. خیلی دکتر خوبیه من که همش دعاش میکنم.