2777
2789
عنوان

جرمه؟

313 بازدید | 20 پست

سلااام بچه ها ،همکلاسیای من،سر امتحانای پایانی گوشی میارن سر جلسه!!!!!

و مدیرمون به همه جامون دست میزنه به معنای واقعی کلمه همه جا😐اذیت میشم خیلی بدم میاد ب همه جای بدنم دست بزنن

واقعا خب بقیه وقتی میارن تقصیر ما چیه راکت بازرسی بیارن

حتی یبار دستشو کرد تو سوت.ین یکی از بچه هامون😐

نمیشه باهاشون برخورد کرد؟

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

چه رفتار مسخره ای منم متنفرم یکی دستش بهم بخوره 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خب حق دارن میترسن کسی گوشی ببره تقلب کنه حق بقیه ضایع بشه 

وای بخدا حداقل انقد محکم کاش دست نزنن متنفرم از اینکه یکی به همه جای بدنم دست بزنه

اه چقد چندش 

مدیر ما پارسال انگشترش و فروخت موبایل یاب خرید😐

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
به جای اینه که بازرسی بدنی کنه مراقبت سرامتحانو سخت تر کنه اخه کی میتونی وسط امتحان از تو سوتی ن گوش ...

همیننن

نه خب حق دارن میترسن کسی گوشی ببره تقلب کنه حق بقیه ضایع بشه 

ولی حق ندارن دست کنن همه جا که

همینطوری از رو لباس هم میشه فهمید

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
به همه بچه ها بگین به والدینتون اطلاع بدید بیان اعتراض کنن بگن بچه هامون گوشی بیارن بهتر۶ تا دستمالی ...

من یکی ک واقعا روانم بهم میریزه

خیلی عادی ینی یکم دستشو بیشتر فرو ببره قشنگ میتونه اعضای داخلی بدنمونو بگیره😐