2789
عنوان

فاز جاری چیه ؟

590 بازدید | 36 پست

امروز اقوام شوهرم می خواستن بیان خونه ما عیادت شوهرم .بعد چون آدرس و نمی دونستن با برادرشوهر کوچک اومدن .اونا هم اومدن .بعد این جاری کوچک فقط دست داد .رفت نشست .میوه و چای تعارف کردم .برداشت نه تشکر کرد نه چیزی .آخر سر هم رفتنی من دست بچه ش خوراکی دادم به بچه های اقوام هم دادم .اونجا پیش شوهرم یه تشکر الکی کرد .

اصلا حس بدی گرفتم .نمی دونم چه اصراری هست هر روز میاد خونه ما .بعد اخم و تخم کنه .

من احترام زیادی گذاشتم به مهمونا یعنی اقوام شوهرم .زنش خیلی مهربونه .حتی کمک هم می کرد .ولی اصلا از این جاری حس خوب نمی گیرم .من بچه شو صدا کردنی هم اخم می کرد معلوم بود . بعد جاری و زن اقوام و برادزشوهر زمین نشستن رو مبل ننشستن .منم به زن اقوام و برادرشوهر بالشت دادم به جاری نه چون اون طرف دیگه نشسته بود .نمی شد بالش گذاشت .ولی این آدم چقدر باید دو رو باشه ...فازش چیه ؟اگه از من خوشش نمیاد چرا هر شب میاد خونه ما

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

زوم‌ نکن روش 

فک کن یه ادم معمولیه فامیل دووور میاد خونت

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

به زور میارنش ....جاری بیچاره چه کنه ان هم عروسه ‌...درد خودش داره ...مامانم اینقدر هوای عروسای فامیل شوهر داره ....میگه جوونند بهشان زود برمیخوره ...

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت