2777
2789

نرگس🌼

انبه🥭

هلو🍑 

توت فرنگی🍓

نارنگی🍊

لیمو🍋

یاس🌸 

مریم💐

وانیل🍰

قهوه☕️

خاک نم🌨️🪹

و…

نمی‌تونم رتبه بندی کنم 

فقط نرگس در صدر جدول قرار داره😍

راستی چسب مایع رازی و بنزین رو هم به عنوان موارد نامتعارف، به لیست رایحه های مورد علاقم اضافه می‌کنم 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

بوی ورقه کتاب 

بوی خاک بارون خورده 

بوی گل یاس اخی و درنهایت بو تن نوزاد🥰

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوی ورقه کتاب  بوی خاک بارون خورده  بوی گل یاس اخی و درنهایت بو تن نوزاد🥰

وای بوی نی نی رو راست میگی.من هر وقت فشارهای مختلف فکری و روحی و...دارم نی نی که بو میکنم بهم خیلی آرامش میده.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
وای بوی نی نی رو راست میگی.من هر وقت فشارهای مختلف فکری و روحی و...دارم نی نی که بو میکنم بهم خیلی آ ...

اما من ندارم که🥺🥲 یاد بوی ابجیم تو نوزادی افتادم🥰

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بوی لیموی تازه همیشه میگم اگر ازم بپرسن یکی از بوهای بهشت چیه میگم لیمو تازه خیلی دوسدارم

یکی دیگشم یک میوه ای طرف جنوب هست بهش میگن زیتون فکر کنم اسم دیگش پاپایا باشه اونم بوی بهشت میده

بوی نوزاد 

بوی خونه نوساز 

بوی اولین ادکلنی که شوهرم برام خرید( نانسی )

بوی چراغ نفتی توی سرمای شدید زمستون 

بوی حرم امام رضا 

بوی اواخر ماه اسفند 

....................

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹