2777
2789
بیشتر این بو ها که گفتید برای من حکم سردرد و حالت تهوع داره اخه بوی چسب و بنزین و لاک از اسمشم سردرد ...

عزیزم کسانی که از بو چسب، بنزین، لاک خوششون میاد مغزشون طبع سردی داره دست خودشون نیست 

سودای بدنشون نسبتا بالا هست 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عاشق بوی نوزاد و گل مریم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

بوی سیب زمینی خیس 

بوی گل مریم 

بوی کرم خیار 

بوی نم بارون 

بوی اول صبح 

بوی شکوفه های درخت پرتقال

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
بوی عطرش:)  کتاب نو خاک بارون خورده پیتزا😂

منم خاک بارون خورده و کتاب نو خیلی دوست دارم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

حالا بوش واقعا خوبه ؟؟ 

بله ادکلن شناخته شده ای هستش

فقطم مخصوص رابطه عشقولانه دو طرفس

چون بوش معروفه جای دیگه کاربردی نداره 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
بوی سیب زمینی خیس  بوی گل مریم  بوی کرم خیار  بوی نم بارون  بوی اول صبح  ...

مگه اول صبح بو داره اونم تو سهر

بوی اول صبح تو طبیعت آدم باشه وگرنه وسط شهر که بو نداره

بوی جنگل خیس، بوی باران روی خاک،بوی یاس،بوی دریا،بوی نرگس،بوی چوب مداد نو،بوی کتاب نو

مامان دوقلوها 💑  زندگی قصه ی‌ لبخند و نوازش بود ما ولی در پی اثبات رقم رفتیم... (منم دیگه بی مادر شدم💔,مامان قشنگم دوست دارم🤍)عضویت در چالش کاهش وزن بامداد خمار                           قد164 وزن اولیه 75 وزن فعلی 73.100 وزن هدف 55🤗. شروع رژیم آبان۱۴۰۰🍂۱۴۰۰/۹/۵🏹هدف چهارم۵۸🔐هدف پنجم۵۵🔐💃🏹

بابا ادکلن ۲۱۲ رو نمیشناسید ؟؟  اخر سر این ادکلن تعلیق میشم  ادکلن سسکیه

😑😐

بوی گردن نوزاد

بوی خاک بارون خورده

بوی کتاب نو

بوی لباس نخی تریکو نو

بوی گل ارکیده و آنتوریوم و همه ی گلها

بوی غذا 

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

مگه اول صبح بو داره اونم تو سهر بوی اول صبح تو طبیعت آدم باشه وگرنه وسط شهر که بو نداره

من همیشه حسش میکنم ساعت  شش تا هفت نیم  صبح 

مخصوصاً زمستونا 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️