2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخرین بو که گفتی نمیشه بگم

آها😅

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
 آقا این بوی بچه که میگن چه بوییه من تاحالا حس نکردم

نوزاد اون اوایل تولدش  وقتی بوش میکنی یه بوی خاصی داره 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
بوی تن پسرم و شوهرم  بوی بغل مامانم  بوی نرگس بوی گل محمدی

چه قدر خوبه باعشق زندگی کردن. انرژی مثبت دادی 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

شاید باورت نشه ولی نفهمیدم فقط فکر کنم بوش توانایی افزایش هورمون داره برای پنجشنبه شب ها 🫤

اره ادکلن س ک س یه 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من حمومش میدادم دیگه بوش میرفت تا روز بعد بوسش نمیکردم😂

من کلا عاشق اینم بره حموم بچه بعد بیاد من گردنشو بو بکشم...برای همسرمم اینطوره عاشق گردنشم:/

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
ببخشید که ناخواسته چشم و گوشتو باز کردم😅

مگه چیه ،منم رفتم سرچ کردم ادکلن آورد ، چیز دیگه ای مگه ؟؟

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
بوی تربانتین  لیکویید  بنزین  بوی خاک نم دار و یه بوی دیگه که نمیشه گفت

چرانمیشه گفت عزیزم کنجکاو شدم 😁

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍