2777
2789
عنوان

خریدخونه..

140 بازدید | 22 پست

بچهامامستاجریم نه ازسمت من نه ازسمت شوهرم هیچ حامی کمک مالی نداریم..یه ماشین داریم ۳۵۰تومن۱۰۰تومن رهن خونمون ...حالایه خونه ۴۰متری ارزشش رو داره ماشینمون روبفروشیم باپول رهن خونمون هم بزاریم اونوبخریمش؟ محلش خیلی جالب نیسا پایین شهره ازاین بگذره یه خورده معتاداش زیاده..ولی منوشوهرم نظرمون اینه اگه شوهرداخل خونه روبپسنده برش داریم خسته شدیم ازمستاجری..تاچن ماه دیگه شاید همینم نتونیم بخریم یااگه اجاره نشین باشیم سال دیگه باید ماشین روبفروشیم باهمین پولی که الان میشه خونه خرید خونه اجاره کنیم...اینارومیدونیم ..شوهرم سختشه میگه دیگه هیچ وقت نمیتونم ماشین بخرم ولی من سعی دارم قانعش کنم ۱۰۰درصد خونه رو بخریم کوچیکه باشه بی ماشین میشیم بشیم مهم اینه یه سقف بالاسرمون داریم مال خودمون باشه....

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....

بله بخرید، اصلا از اول اشتباه کردید اول ماشین خریدید،ما اول خونه میخریم بعد ماشین

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما عجله کنید اقدام کنید برا خرید  بعد خرداد گرونتر میشه حتی

اگه شوهرم آدم بود من همین امشب قولنامه میکردم...شوهرم روحساب خودش خیلییی زرنگه ولی بخدا خوله میگه کوچیکه جاش خوب نیس ...باید سال دیگه بره چادربزنه زندگی کنه تابه حرف الان من برسه...حالاتافردابره ببینه بینم خداچی میخواد

بله بخرید، اصلا از اول اشتباه کردید اول ماشین خریدید،ما اول خونه میخریم بعد ماشین

اون موقع ما ماشین خریدیم ۲۸تومن یه خونه ۶۰متری خواهرم داشت فروخت۴۰ملیون هرچی به شوهرم گفتم بیا بخریمش بقیه پولی که کم داریم خونه رومیدیم رهن..گوش نکرد ...حالا۹سال گذشته هنوزمستاجریم...

اگه شوهرم آدم بود من همین امشب قولنامه میکردم...شوهرم روحساب خودش خیلییی زرنگه ولی بخدا خوله میگه کو ...

همینو بهش بگو ،بگو اینو نخری سال بعد باید تو چادر شش متری زندگی کنیم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
اگه شوهرم آدم بود من همین امشب قولنامه میکردم...شوهرم روحساب خودش خیلییی زرنگه ولی بخدا خوله میگه کو ...

شما زیاد اصرار نکن 

اگه نپسندید خواستی جدید اجاره کنی خونه لوکس انتخاب کن وسعش نرسه کرایه کنه ببینه وقتی شما برا آینده خواستی بجنگی ولی اون ماشینش براش عزیز بود 

همینو بهش بگو ،بگو اینو نخری سال بعد باید تو چادر شش متری زندگی کنیم

میگم دیشب خودش سرافتاد که یجای ارزون پیداکنیم بخریم حالاامروز پیدا کردیم البته اون گفته ۵۰۰اگه بشه تخفیف گرفت...ولی ندیدیم تابینم خداچی میخواد دعاکنین جوربشه

اون موقع ما ماشین خریدیم ۲۸تومن یه خونه ۶۰متری خواهرم داشت فروخت۴۰ملیون هرچی به شوهرم گفتم بیا بخریم ...

وای نه سال، خیلیه ،ماشین خیلی خرج داره آدم تا خونه نخریده برای کم کردن مخارج نباید ماشین بخره

وای نه سال، خیلیه ،ماشین خیلی خرج داره آدم تا خونه نخریده برای کم کردن مخارج نباید ماشین بخره

شوهرم خودش مکانیکه ازاین بابت راحت بودیم😅

من بودم میخریدم .نمیدونم شرایط شمارو

اما دگ کم کمش از محلش خوشم نیومد پول جم میکنم اجارش میدم 

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

زرنگ نیس که زندگی جمع کن باشه خیلی ساده هست ..من میگم اینو بخریم ...۵تا وام ۲۰تومنی داریم ازاین قرعه کشی خونگی ها اوناروبرنده شدیم دست نزنیم تابشه ۱۰۰تومن بعدیه پراید مدل پایین میخریم ...

من بودم میخریدم .نمیدونم شرایط شمارو اما دگ کم کمش از محلش خوشم نیومد پول جم میکنم اجارش میدم 

ماالان توهمون محله مستاجریم😂ماسرکوچه هستیم..خونه تقریباآخرای کوچه...

ماالان توهمون محله مستاجریم😂ماسرکوچه هستیم..خونه تقریباآخرای کوچه...

الان شوهرت چرا نمیخره؟ 

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

میگم دیشب خودش سرافتاد که یجای ارزون پیداکنیم بخریم حالاامروز پیدا کردیم البته اون گفته ۵۰۰اگه بشه ت ...

ان شالله خدا خونه خوب جلو پاتون بزارع، صاحبخانه به پولش نیاز داشته باشه مثلا بخواد یه چیز بزرگتر بخره بعد اونو زیر قیمت به شما بده😍