2777
2789
عنوان

بچها رمان خوب معرفی کنین

96 بازدید | 17 پست

خودم رمانایی مثه تب داغ گناه.دوس دارم 

میشه برای حاجت دلم یک صلوات بفرستی مرسی مهربون🌦💞💜😊 امید وارم بارون رحمت خدا بباره به زندگیت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین رمان «برگزیده» بود که چندسال پیش توی کانال قلمداران گذاشته می شد.

و بهترین رمان چاپی «مثل نهنگ نفس تازه می کنم»نوشته معصومه امیرزاده. رمانی که خوندنش واسه هر زن ایرانی واجبه بنظرم

ارزش هر دل به حرف‌هایی‌ست که برای نگفتن دارد❤️
گناهکار

اولین و بهترین رمانی ک خوندم البته تو اون سنی ک خوندم خیلی دوسش داشتم 

میشه برای حاجت دلم یک صلوات بفرستی مرسی مهربون🌦💞💜😊 امید وارم بارون رحمت خدا بباره به زندگیت
گوش ماهی  اول از همه بخون  خیزران

خیزران موضوعش چیه بعد گوش ماهی چی

خیزران موضوعش چیه بعد گوش ماهی چی

گوش ماهی دختره تو ترکیه عاشق یه ماهیگیر میشه بعدش میفهمه که ماهیگیره ایرانی هست و فراموشی  داره عالی عالی 🥰🥰🥰🥰

خیزران هم دختر خاله و پسر خاله با هم صیغه میشن تو یه اتفاقی دختره بخاطر کار نکرده متهم میشه و یه شب در میره 

۱۰ سال بعد پسر خالش همون همسرش از کنار خیابون به عنوان فاحشه سوارش میکنه ‌و......

اینم خوبه

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪