مامانای عزیز کسی هست راجع به کلاس چرتکه اطلاع داشته باشه ؟ میخوام دخترم رو ۷سالشه ثبت نام کنم. بعضی ها میگن نه بچه اذیت میشه و هیچ فایده ای هم توی درسش آنچنان نداره. دودل شدم.
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
ما داریم برای بچه های کلاس دوم به بعد ولی زیاد استقبال نمیکنن انگار جذاب نیست اونایی هم که رفتن من تاثیری تو درسشون ندیدم
یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋 اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
من دو ترم فرستادم...احساس کردم فشار میاد به بچه...معلمش هم خوب نبود...نفرستادم دیگه...ای بابا مگه همه آدمای موفق و دکتر مهندسا کلاس چرتکه رفتن...تازه دختر من به جاهای سختش نرسیده بود...مثلا بچه شش ساله مجبور بود سه عدد دورقمی رو از حفظ جمع و تفریق کنه...
خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂