2789
عنوان

کلاس چرتکه

6722 بازدید | 19 پست

مامانای عزیز کسی هست راجع به کلاس چرتکه اطلاع داشته باشه  ؟ میخوام دخترم رو ۷سالشه ثبت نام کنم. بعضی ها میگن نه بچه اذیت میشه و هیچ فایده ای هم توی درسش آنچنان نداره. دودل شدم.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دختر من تا آخرش رفت مدرکشو گرفت خوب بود

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
دختر من تا آخرش رفت مدرکشو گرفت خوب بود

یکم توضیح میدین از چ لحاظ خوب بود؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

ما داریم برای بچه های کلاس دوم به بعد ولی زیاد استقبال نمیکنن انگار جذاب نیست اونایی هم که رفتن من تاثیری تو درسشون ندیدم 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

دخترم کلاس سومه و ترم ۸هست

عالیه اصلا تا الان واسه درس ریاضی منو اذیت نکرده

منم کلاس اول بود بردمش

من که راضیم 

تو چندثانیه عددهای چند رقمی رو باهم جمع و تفرق میکنه

این ترم هم رفته تو ضرب اعداد

من دو ترم فرستادم...احساس کردم فشار میاد به بچه...معلمش هم خوب نبود...نفرستادم دیگه...ای بابا مگه همه آدمای موفق و دکتر مهندسا کلاس چرتکه رفتن...تازه دختر من به جاهای سختش نرسیده بود...مثلا بچه شش ساله مجبور بود سه عدد دورقمی رو از حفظ جمع و تفریق کنه...

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
یکم توضیح میدین از چ لحاظ خوب بود؟!

از لحاظ ریاضی همکلاسیاش برای جمع ساده نیاز به ماشین حساب و نوشتن رو کاغذ دارن این بدون نیاز به اینا می‌تونه جواب بده تو ریاضی خیلی تاثیر داره ......

من معتقدم هر چقدر مغز رو تمرین بدی به چالش بکشید ضرر نمیکنی

منم مث شما هستم شنیدم میگن به درد نمیخوره که چی بشه بچه جمع عدد چند رقمی رو ذهنی بگه  اونایی ...

شاید جمع دوتا عدد خیلی مهم نباشه اما توانایی مغز بیشتر میشه این مهمه 

نزدیک ما کلاس چرتکه الفبا نقاشی و قران هست ، خودم هم با چرتکه موافق نیستم ، فک کردم الفبا بهتره ، ۶ سالشع

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
از لحاظ ریاضی همکلاسیاش برای جمع ساده نیاز به ماشین حساب و نوشتن رو کاغذ دارن این بدون نیاز به اینا ...

درسته ممنونم عزیزم انشالله موفق باشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️