2777
2789

واسه پسر من که دنیا اومد گفتن بطن چپو راست مغز بزرگ شده به دلیل خونریزی مغزی ،تو ان آی سی یو موند و خوب شد)داشتم سکته میکردم الانم اون روزا یادم میاد تپش قلب میگیرم) کلش هم یکم بزرگتر بود ،بچم کاملا سالمه خداروشکر ،انقدرم شیطونه و دیگه چشم نزنم بقیشو نمیگم 😁،اصلا نگران نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه پسر من که دنیا اومد گفتن بطن چپو راست مغز بزرگ شده به دلیل خونریزی مغزی ،تو ان آی سی یو موند و ...

امشب سونو بودم گفت بطن چپ مغزش حداکثر نرماله و چند هفته دیگه باید چک بشه خیلی نگرانم 

وقتی 18 هفته بود گفتن بزرگه؟؟

نه وقتی دنیا اومد،وقتی سونو میرفتم دکتر به همکارش یه چیزی میگفت با ناراحتی ولی من متوجه نمیشدم ،همیشه هم نگران بودم میگفتم چیزی هست میگفتن نه ولی من تو چهرشون میخوندم که میخان من ناراحت نشم ،تو آخرین سونو که فک کنم تو ۷ ماهگی بود رفتم گفتن بچه خیلی درشته و سرشو بدنش بزرگه و به سن حاملگی نمیخوره ،من اون موقع نفهمیدم چی میگن ولی بعدا خیلی استرسو ناراحتی کشیدم 

نه وقتی دنیا اومد،وقتی سونو میرفتم دکتر به همکارش یه چیزی میگفت با ناراحتی ولی من متوجه نمیشدم ،همیش ...

سلام خانم

ببخشید من دوقلو ای وی اف باردار شدم و بچه‌هام ۳۵هفته ب دنیا اومدن و هشت روز ان آی سی یو بودن. بهم گفتن سر لکه خون داره ک جذب میشه برا هر دو قل

یه مدت بعد رفتم تکرار سونو ک یکی از قل ها بطن چپش بزرگتر از راست و دور سرش هم یه کوچولو زیاد

شما چه درمانی کردین بچه تون رو

البته سی تی پسر من و نوار مغزش ظاهراً خوب بوده و دکترا با قطعیت نمیکنه میگن فعلا خوبه ولی باید تخت نظر باشه

می‌خوام ببینم بزرگی بطن نوزاد علتش چیه و چجوری درمان میشت

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

سلام خانمببخشید من دوقلو ای وی اف باردار شدم و بچه‌هام ۳۵هفته ب دنیا اومدن و هشت روز ان آی سی یو بود ...

سلام عزیزم ،خودش خود به خود جذب میشه و خوب میشه ،من الکی استرس کشیدم ،شما استرس نکش و حالشو ببر 

سلام عزیزم ،خودش خود به خود جذب میشه و خوب میشه ،من الکی استرس کشیدم ،شما استرس نکش و حالشو ببر

البته من ام آر آی بردم که دکتر مغز و اعصاب گفت اصلا چنین چیزی نبوده و سونو اشتباه کرده ،ولی من میگم حتما تا اون موقع جذب شده بود 

سلام خانمببخشید من دوقلو ای وی اف باردار شدم و بچه‌هام ۳۵هفته ب دنیا اومدن و هشت روز ان آی سی یو بود ...

ویتامین کا هنوز تو بدنشون کامل نشده واسه همین میگن خونریزی کرده که خون وارد بطن میشه و بطن بزرگ میشه ،ولی در نهایت جذب میشه و هیچ اتفاق بدی نمیوفته،

در ضمن دور سر پسر من واقعا رشدش زیاد بود حتی بهداشت تعجب میکرد ،مثلا تو یه ماه ۴ تا زیاد میشد

در ضمن دور سر پسر من واقعا رشدش زیاد بود حتی بهداشت تعجب میکرد ،مثلا تو یه ماه ۴ تا زیاد میشد

عزیزم مال شما دوران جنینی بطن بزرگ بود یا نوزادی ؟من وقتی باردار بودم بهم هیچی نگفتم شاید هم سونوگرافی تشخیص نداده اون موقع

حالا وقتیکه ب دنیا اومد بهم گفتن

البته باز گفتن چند وقت دیگه سونو تکرار کنم ک بزرگتر نشه خدایی نکرده 

خیلی نگرانم و استرس کشیدم تو این مدت

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

ویتامین کا هنوز تو بدنشون کامل نشده واسه همین میگن خونریزی کرده که خون وارد بطن میشه و بطن بزرگ میشه ...

ببخشید الان پیامارو کامل خواندم متوجه شدم پسر شما هم تو نوزادی بوده. اینقدر خسته هستم ک فقط خدا حالمو می‌دونه. من بارداری سختی هم داشتم. استراحت مطلق بودم 

عزیزم مال شما دوران جنینی بطن بزرگ بود یا نوزادی ؟من وقتی باردار بودم بهم هیچی نگفتم شاید هم سونوگرا ...

واسه من بعد به دنیا اومدن گفتن بطن بزگه خونریزی داره ،هیچی نمیشه منم این استرسارو کشیدم خودش جذب میشه بیشتر اونایی که به دنیا میان دارن ولی اصلا هیچکی اهمیت نمیده ،چون خودش جذب میشه ،برای بچه من تو ام آر آی اصلا نبود 

عزیزم مال شما دوران جنینی بطن بزرگ بود یا نوزادی ؟من وقتی باردار بودم بهم هیچی نگفتم شاید هم سونوگرا ...

انقد من استرس کشیده بودم که اصلا نمیتونستم غذا بخورم انقد لاغر شده بودم که همه دلشون واسم میسوخت به هیچکی هم نمیتونستم بگم چرا اینجوری شدم ،واقعا دکترا به آدم استرس الکی میدن ،بهداشت که دیگه تا دوسالگی داغونم کرد ،انشالله واسه شما هم حل بشه خوشحال باشی همیشه ،ان شالله همه بچه ها همیشه سالم باشن