2777
2789
عنوان

عشقم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 42 پست
واقعا سنت کمه الان احساساتی هستی درست نمیتونی تصمیم بگیری چون سنت هم کمه بعدشم خانوادت واقعا با از ...

قبول دارم سنم کمه 

اما باور کنید شهرستان ما سن ازدواج همینه 

و واقعا ته دلی دوسش دارم 

نمیدونم شاید موافق نباشن 

ولی چه کنم نمیتونم 

به امید خدا
اگر آدم خوبیه ادامه بده نیازع بیشتر بشتاسیش البته چون طلاق گرفته..اما دیگران رو بخاطر گذشته ای که شا ...

بشدت پسر خوبیه من تا حالا بدی ازش ندیدم 

حرفاتون درسته واقعا

به امید خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول دارم سنم کمه  اما باور کنید شهرستان ما سن ازدواج همینه  و واقعا ته دلی دوسش دارم&nb ...

شهر ما هم سن ازدواج ۱۸ایناس ...منم ۱۶سالم بود میخاستم با پسری ک قبلا ازدواج کرده بوده ازدواج کنم😑اونم خیلی ادعای عاشقی میکرد خلاصه مامانم ک فهمید یعنی چنان اعصبانی شد کم موند کتکم بزنه فقط...منم بهش گفتم خاستی بیا با خونوادم صحبت کن دیگ کات..خلاصه اونم هیچ ی زنگ خشک و خالی هم نزد چ برسه ب امدن🙄توام بنظرم خودت و بد نام نکن ‌‌‌....اون پسره هم ب من میگف زنم بی سر ب پا بود حرف گوش نمیکرد طلاقش دادم..بعدها فهمیدم زنش طلاق گرفته چون پسره معتاد بوده 😂خلاصه برا ما ک بخیر گذشت ولی تروخدا تو بخاطر احساس و حرفای صد من ی غاز پسره و شرایط شهرتون خودتون تو تله ننداز

شناسنامش رو دیدم  اصلا ازدواج قبلیش بلایی ب سرش آورده که هرچی داشته رو عوض کرده از خونه ،ماشین ...

😊ب پسرا اعتماد نکنید اونا دوس دختر سابقشان هم برگرده پیششون با رل فعلی کات میکنن چ برسه ب زن سابق ک باهم همبستر و زیر ی سقف بودن...هیچ اعتمادی نیس درواقع.. 

فردا روز همین فکرا و اینکه بقیه راجب اینکه چرا با پسر ک ازدواج ناموفق داشته ازدواج کردی چ فکری میکنن 

کلی عذاب میکشی 

ممنون

سلام گلم خوبی حس ششمی؟ من حس ششمم فاااول تااروت هم بلدم سوالای منو ج بده تو ام سوال داری بپرس

ب امیر میرسم؟ کی میاد خواسنگاریم؟ خشبخت میشم؟

خیانت میکنه بهم یا دوسم داره؟

میشه امضاموبخونید؟💙ب امید تموم شدن سربازی عشقم و بهم رسیدنمون ی صلوات مهمونم میکنین؟ ممنونم 🌚از سال ۹۹ اینجام کاربری یازدهمممه اینو دیگه نترکونید💚یه دختر ۴۷ کیلویی با قد ۱۵۵ هستم♥️ اگه بخوام حالمو توصیف کنم میتونم بگم حالم مثل اسباب بازیه ک صاحبش دیگه بچه نیست🖤بخاطر خودت زندگی کن نه حرف مردم🩷اگه باهات هم نظر نیستم دشمنت نیستم گلم فقط عقاید فرق داره❤اسم کاربری ها یادم میره اگه باهات دعوا افتادم و بعدش باهات گرم گرفتم بدون اسم کاربری یادم رفته گلم🦥هر کس با حرف زدن شعور و فرهنگشو نشون میده✔️حس ششمم ولی خب بعضی وقتا جواب نمیدم سوالاتونو چون تمرکز ندارم🧸 اگه جوابتو ندادم دوباره ریپ نزن❤️ تیکر بارداری نیست تیکر تولد عشقمه💕 زندگی زندان سرد ارزوهاست🥀دنیا قشنگه اما تو نقاشی ن لا ب لای ی مشت آدم بی ذات و لاشی👍این روزا هیچکس شبیه حرفاش نیست❌️خوبی یعنی گناه🦋دختری از دیار مازندران👸مازندران پرچم بالا✅️
سلام عزیزم درخواست تو قبول کردم

ممنونم

میشه امضاموبخونید؟💙ب امید تموم شدن سربازی عشقم و بهم رسیدنمون ی صلوات مهمونم میکنین؟ ممنونم 🌚از سال ۹۹ اینجام کاربری یازدهمممه اینو دیگه نترکونید💚یه دختر ۴۷ کیلویی با قد ۱۵۵ هستم♥️ اگه بخوام حالمو توصیف کنم میتونم بگم حالم مثل اسباب بازیه ک صاحبش دیگه بچه نیست🖤بخاطر خودت زندگی کن نه حرف مردم🩷اگه باهات هم نظر نیستم دشمنت نیستم گلم فقط عقاید فرق داره❤اسم کاربری ها یادم میره اگه باهات دعوا افتادم و بعدش باهات گرم گرفتم بدون اسم کاربری یادم رفته گلم🦥هر کس با حرف زدن شعور و فرهنگشو نشون میده✔️حس ششمم ولی خب بعضی وقتا جواب نمیدم سوالاتونو چون تمرکز ندارم🧸 اگه جوابتو ندادم دوباره ریپ نزن❤️ تیکر بارداری نیست تیکر تولد عشقمه💕 زندگی زندان سرد ارزوهاست🥀دنیا قشنگه اما تو نقاشی ن لا ب لای ی مشت آدم بی ذات و لاشی👍این روزا هیچکس شبیه حرفاش نیست❌️خوبی یعنی گناه🦋دختری از دیار مازندران👸مازندران پرچم بالا✅️
این همون پسرس که فهمیدی زن داره و خیانت کرده آره ؟

اره خودشه 

هنوز هم میگه زنمو طلاق میدم و تورو می‌خوام

شنیدم که واقعا هم داره طلاق میگیره 

برام مهم نیست 

به امید خدا
اره خودشه  هنوز هم میگه زنمو طلاق میدم و تورو می‌خوام شنیدم که واقعا هم داره طلاق میگیره  ...

گور باباش 

کسی که زن داره و خیانت می کنه به هیچکس پایبند نیست 

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)