2777
2789
عنوان

عشقم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 42 پست

بنظرم چون قبلاً جدا شده الان با دقت و وسواس بیشتری همسر آینده شو انتخاب کرده و احساسی نیوده که بعدا به مشکل بخورید،

ازدواج قبلی آنقدر ها غول بزرگی نیست یک تجربه تلخ و شکست هست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اشکالش چیه یعنی هر کی یه بار شکست خورده دوباره نباید ازدواج کنه اون بیچاره هم دل داره عاشقتم که هست ...

بحث طلاقش نیست بحث اینه که از اول این موضوع رو نگفته تازه می‌خواسته بعد عقد بگه 😐

بنظرم چون قبلاً جدا شده الان با دقت و وسواس بیشتری همسر آینده شو انتخاب کرده و احساسی نیوده که بعدا ...

واقعا حرفاتون منطقی بود 

ممنون از جوابتون

به امید خدا
من مشکلی با این مورد زیاد نداشتم که طلاق گرفته اما با دروغ گوییش و مخصوصا اون قسمتش ک بعد از عقد می ...

میدونید بد می‌دونم این چیز هارو 

منی که مثلا قبلا ازدواج نداشتم با پسری که طلاق گرفته ازدواج کنه

می‌گفت خیلی میخواستم بهت بگم اما از واکنش میترسیدم 

به امید خدا
میدونید بد می‌دونم این چیز هارو  منی که مثلا قبلا ازدواج نداشتم با پسری که طلاق گرفته ازدواج ک ...

دوزوز بعد هم ی مشکل دیگ پیدا میکنه میگ میخواستم بهت بگما ولی میترسیدم از دستت بدم

حالا مشکلش چیه ؟ دیدن زن قبلیش دلیلش چیه؟ قبلا زنم بوده خب چ اشکالی داره ارتباط باهاش داشته باشم 

این زن و خانواده زنش همیشه تو زنذگیش ممکنه گاهی باشند 

در ثانی دروغ میده میگه زنم خیانت کاره 

من با هر مردی اشنا شدم رابطه های قبلیش حالا ازاواج ن گفت خیانت کرده جز این چیزی نمیگن 

و در نهایت بهت بگم اینو که مطعن بشو ک واقعا جداشده شاید باز دروغ میده و متاهله و هنوز جدا نشده شناسنامش رو بیبین 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
خودم دوسش دارم خیلی  و میدونم رابطه قبلیش فقط شکست بوده براش

اگر آدم خوبیه ادامه بده نیازع بیشتر بشتاسیش البته چون طلاق گرفته..اما دیگران رو بخاطر گذشته ای که شاید مقصر نبودن محکوم به تنهایی و طرد شدن نکنیم...ببین دلت چی میگه

دوزوز بعد هم ی مشکل دیگ پیدا میکنه میگ میخواستم بهت بگما ولی میترسیدم از دستت بدم حالا مشکلش چیه ؟ ...

شناسنامش رو دیدم 

اصلا ازدواج قبلیش بلایی ب سرش آورده که هرچی داشته رو عوض کرده از خونه ،ماشین 

اتفاقا اون خانم بهش پیام میده که برگرد و اینا اما عشقم گفته من نامزد دارم و پیام نده 

و واقعا وقتی این خانم پیامش میده عصابش بهم میریزد خودش اصلا دوست ندارم ارتباطی با این خانم داشته باشه

به امید خدا
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز