2777
2789
عنوان

کات کنم؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 39 پست
الان خیلی از خانواده ها با این قضیه کنار و اومدن و درجریانن من خودم مادرم خبر داره اطرافمم اکثرا خان ...

من مامانمو راضب کتم بابام ب .....میده منو:(

کیپاپرِ مودیِ entj.                                                                               اگرچه‌دل‌به‌کسی‌داد،جان‌ماست‌هنوز ‌.                              کاربری امروز 10 خرداد انتقال پیدا کرد به بنده ♡ . (🎧)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اونجوری که خودش میگه خیلی دوسم داره  دلم براش میسوزه اصلا نمیدونم چجوری باید بیان کنم که کا ...

فقط ب گفته ادما گوش نکن ثابت کردن ک مهمه. اگ دوست داشته باشه برات صبر میکنه تا درست بخونی وبری دانشگاه و خودش هم شرایط فراهم کنه برای ازدواج تون 

1404/01/23برای همیشه رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطنم کی ازادو رهامیشوی 💔🕊 ایران💔🖤

من مامانمو راضب کتم بابام ب .....میده منو:(

من ی بار اولین دوس پسرم خودم ب بابام گفتم. این اخری هم مامانم بهش گفته ک باهمیم 

فقط ب گفته ادما گوش نکن ثابت کردن ک مهمه. اگ دوست داشته باشه برات صبر میکنه تا درست بخونی وبری دانشگ ...

قباش قضیه همینجوری بود قرار بود بره دو سه سال شرایطش که آماده کرد بیاد ولی این وقتی بود که این حرفو نزده بود الان کلا میگن بره دیگه نیاد

قباش قضیه همینجوری بود قرار بود بره دو سه سال شرایطش که آماده کرد بیاد ولی این وقتی بود که این حرفو ...

تو ب خانوادت میتونی بگی کلا رفته خودتم باهاش در ارتباط نباشی دیگ ب اونم بگی بذار شرایط هم دیگ هر وقت فراهم بود اون موقع بیا

قباش قضیه همینجوری بود قرار بود بره دو سه سال شرایطش که آماده کرد بیاد ولی این وقتی بود که این حرفو ...

اونموقع میدیدن بچه بودین داشتن گولتون میزدن الان دیدن ول کنین نیستین میگن بره دیگه نیاد😂🤕😁

مردای زیادی هستن تو سن کم ازدواج میکنن بعد چند سال که بزرگتر شدن میگن جوونی نکردم و هی چشمو گوششون میجنبه. بزار بزرگتر شین الان واقعا اون سنش خیلی کمه تو هم حداقل دیپلم بگیری بعد درباره ازدواج فکر کنید. 

مردای زیادی هستن تو سن کم ازدواج میکنن بعد چند سال که بزرگتر شدن میگن جوونی نکردم و هی چشمو گوششون م ...

من اصلا مشکلم این نیست که بره چند سال دیگه بیاد ولی خانواده ام از همین الان قطعی دارن میگن نه