2821
2789
عنوان

سرفه

87 بازدید | 11 پست

دوستان پسر من هرچی دارو میخوره خوب نمیشه سرفه هاش.دو تا آموکسی کلاو تا ۱۰ روز خورد.ازیترومایسین هم خورده اما مدتهاست خوب نمیشه.بعضی وقتها سرفه هاش به استفراغ ختم میشه.پیش کی ببرمش؟ اصفهانیم.بخدا هم خیلی خسته ام هم نگران هم دلم برا بچه ام میسوزه.چیکارش کنم بنظرتون؟

چرک داره اما انگار ب دارو جواب نمیده

الرژی نیست

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میشه واسم گزارش بزنی شناسایی نشم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10928898/بالاخره-بعد-دو-سال-بهم-خیانت-کرد-حالم-داغونه-چکار-کنم?postId=287366614

فال میخوای این کانال روبیکا رو دنبال کن falfatima 🧸 یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی معنیه ..! 🦋️ شازده کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂

۷۲ ساعت اب عسل و ایمو ترش تازه عفونت رو از بین میبره

برا سرفه یکی اینجا گفت دم کرده هل خیلی خوبه

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
الان چیکار کنم خوب بشه؟

من فقط شربت سرماخوردگی کوریزان میدم، لباس نخی شب تنش میکن، پنجره رو باز میکنم چون گرمش بشه سرفه هاش زیاد میشه از خاب میپره، پارسالم همین بود کل تابستون درگیرش بودیم، فقط فهمیدم تا جایی که میتونم نباید بزارم سرما بخوره، مثلا از حموم میاد کولرو خاموش کن، موهاشو زودی خشک کن