goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 عنوان 🌸🍃شعر خاص🍃🌸 227 بازدید | 24 پست 🌸🍃کاش میشد به جای فصل امتحاناتفصل آغوش یار را هم داشتیم...آنوقت خرداد ،شهریور ،دی ،همه را مردود میشدمو تا ابد حبس در آغوشت میشدم...🥲🚶♀️ 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤) 1402/03/07 | 21:26 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 گفتم بگویم " دوستش دارم " ، نشدرنگم پرید و زیرِ لب گفتم: " سلام "...🙈😅✋ 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
میکائیل444 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 401 عَلاج درد مُشتاقان طبیب عام نشناسدمگر لیلی کند دَرمان غم مَجنون شِیدا را
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 من ڪہ شاعر نیستم🍃 در وصفــــ او غوغا ڪنم☹️وَان یڪادش را بخوانید😌 دلبر من محشر استـــ🔫😍وان_یڪادالذینَ...😅❤️ 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
armagddoon عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 373 بنده ام بنده ولی بی خردم ، خواجه با بی خردی می خردم ،خواجه ام دید و پسندید و خرید ، بود واقف به همه نیک و بدم 💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 عَلاج درد مُشتاقان طبیب عام نشناسد مگر لیلی کند دَرمان غم مَجنون شِیدا را ما رند و خراباتی و دیوانه و مستیم پوشیده چه گوییم ؛ همینیم که هستیم . 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
armagddoon عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 373 گفتم که پیر می شوم و توبه می کنم ، هفتاد گذشت وعده هشاد می کنم 💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 بنده ام بنده ولی بی خردم ، خواجه با بی خردی می خردم ،خواجه ام دید و پسندید و خرید ، بود واقف به همه ... گفتمش تا دیدمت عقل و دل و دین باختمگفت: دیگر؟ گفتمش: دیگر نمیدانم چه شد!😐 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 گفتم که پیر می شوم و توبه می کنم ، هفتاد گذشت وعده هشاد می کنم گرچه آشوبم ولی آرامشِ جان مرا...شانههای محکمت حتما کفایت میکند 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
armagddoon عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 373 روزی از حال دلم می شوی آگه صیاد ، که به کنج قفسم نیست به جز مشت پری ، سال ها حلقه زدم بر در میخانه عشق ، تا به روی دلم از غیب گشودند دری 💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 روزی از حال دلم می شوی آگه صیاد ، که به کنج قفسم نیست به جز مشت پری ، سال ها حلقه زدم بر در میخانه ع ... چارهےمعشوقاگرعاشقازاودلڪَند چیست؟ 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 چهره ی نورانیت با خنده دلبر میشود 😊گونه هایت در میان ریش ها والله محشر میشود 😎هیچ می دانی که وقتی تو، صدایم میزنی حال من از هرچه آدم هست، بهتر میشود؟ 😍😅😅😅 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
armagddoon عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 373 حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وانشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوانشد 💞💔یا ابا صالح المهدی ارشدنا الی طریق رحمکم الله ، برای آمدنت نذر می کنم زین پس ، مقیم گودی آن قتلگاه خواهم شد ، وعجل اللهم فی فرج مولانا صاحب الزمان
goooooolbanoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1068 گفتا که دلت کجاست؟ گفتم بَرِ اوپرسید که او کجاست؟ گفتم در دل 🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛ 🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا.... (حسین ع ❤)
میکائیل444 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 401 ما رند و خراباتی و دیوانه و مستیم پوشیده چه گوییم ؛ همینیم که هستیم . هر کس به تماشایی رفتند به صحراییما را که تو منظوری خاطر نرود جایی