2777
2789

دوس پسر سابقم یه سال کات کردیم

بعد یه رفیق داره من دو ساله میشناسمش

یه سالیه خیلی تو مشکلات همراهم بوده 

یجورایی دوستم محسوب میشه

اما گاهی حس میکنم بهم علاقه داره

اما چون با رفیقش تو رابط بودم 

از دوستش خجالت میکشه نمیگه

اما دو سه بار غیرمستقیم اشاره کرده

شما باشید باهاش رل میزنید؟😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم 

فکر نکنم 

تو موقعیت باشم خیلی نظرم میتونه متفاوت تر باشه 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
خیلی پسر خوبیه همش میگم خاک تو سرم کاش با این قبلا اشنا میشدم

اگر باهاش دوست بشی با دوست پسر قبلیت برخوردی نداری؟

این یکم سخت میکنه ماجرارو 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

نه 

میدونم الان فاز انتقام برداشتی تا یه حدی هدفت گرفتن حال رل قبلیته 

ولی پسرای سالم به ادمی که یه زمانی ناموس رفیقشون بوده نمیتونن نظر داشته باشن 

اگرم ادم سالمی نیست و نظر داره بهت بهتره ولش کنی 

همه ی مردا همینن تا وقتی باهات رل نشدن قله قافم میارن زیر پات زیاد به خوب بودنای الانش دل نبند 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان