2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

489 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من چند وقتیه شدید شک دارم به شوهرم بیشتر وقتا تلفنش مشغوله  میاد خونه یکمی بصورت کم گوشیش رو مخفی میکنه زیاد تو معرض دید نمیذاره هی میگه پول‌گم‌کردم یا هک کردم کارتمو پولهاش هوا میره به خونه دیر میاد اون ساعتی که درمیاد از مار ۳و۴ ساعت بعد میاد بهانه هم اضافه کاری و تعمیر ماشین و این‌چیزها هست  از نظر عاطفی با من فرقی نکرده حای مهربونتر از قبل هست 

بنظرتون خیانت میکنه

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشیش گوشی نوکیا ساده هست واسه همین با این گوشی ها تعقیب راحته ولی قدیمی ها نه  

تلفنش رو نمیشه تشخیص داد چون شماره زیاده اکثرا هم همکارهاش هستن حالا هم خانم هست هم آقا از کجا پیدا کنم با کدوم در ارتباطه

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
بنظرم  زیاد داره بهانه میاره. اما بازم بیشتر بررسی کن ممکن اشتباه کرده باشی

اره سیمکارته به اسم پدر شوهرمه راضیش گردم باهم بریم پرینشتو دربیاریم 

یکی هم که کارت بانکی منو استفاده میکنه گردش حساب میخوام دربیارم

گنگستریش کردین ک😐😐 عزیزم موقعی ک میره حموم گوشیشو دو دقیقع چک کن متوجه میشی. 

گوشیش شماره زیاده همکار آقا و خانم زیاد داره که تلفنی هم کاراش رو انجام میده واسه همین نمیتونم پیدا کنم از گوشیش

مگ یکار کنی. خطشو وارد ایرانسل من یا همراه من کن. تماساشو چک کن

چجوری میشه توضیح بدی  همرا اول هست خطش

چجوری میشه توضیح بدی  همرا اول هست خطش

برنامه همراه من رو تصب کن.شمارشو وارد کن دگ. بعد کد میاد رو‌گوشیش کد رو بزن

ا طریق برنامه میتونی ببینی شماره هایی ک باهاشون تماس گرفته یا پیامک داده