2777
2789
عنوان

لابیا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 68290 بازدید | 233 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته ما زنا اعتماد بنفسمون پایینه باعثشم زنای دور ورمونه 

ربطی به خانمهای اطراف نداره خودتون رو دوست داشته باشید همونطور که شوهرتون رو با معایبش دوست دارید ...شما انسان هستید نه عروسک بی نقص 

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
میشه بیشتر بگی چرا اخه؟

موقع کنکور بود خیلی تو فکرش بودم همش میگفتم ازدواج نمیکنم یااگه ازدواج کنم طرفم تا ببینه طلاقم میده ..باکسی استخرنمیرفتم میگفتم اگه ببینن چی میشه.و.....کل زندگیم شد این و نتونستم از کنکور نتیجه خوب بگیرم و افسردگی گرفتم و چاق شدم جوری که همه مسخرم میکردن..اوضاع هرروز خرابتر میشدتا ازدواج کردم دیدم اصلا مهم نیس اصلا..چون چندسال افسرده بودم الان با کوچکترین بحران و چالش بهم میریزم از دانشگاه نتیجه نگرفتم افسرده ترم می‌کنه و...

موقع کنکور بود خیلی تو فکرش بودم همش میگفتم ازدواج نمیکنم یااگه ازدواج کنم طرفم تا ببینه طلاقم میده ...

هرروزی که خواستگار میومد من بی دلیل نه میگفتم و تا صبح به حال خودم گریه میکردم..احساس نقص میکردم همش حس میکردم عادی نیستم به همه ی دخترا حسودیم میشد حتی اونایی که ظاهرشون قشنگ نبود میگفتم اونا سالمن لااقل ..

دخترا . خانوما  نامزدا .... ول کنید این حرفا رو . این رنگ و اندازه و شکل. باور کنید همش انحرافه . این فیلما و تبلیغات یاد میدن به ملت .. سفید صورتی چیه دیگه هر نژادی فرق داره با هم ... رابطه جنسی یه ماهیت معنوی و احساسیه . از روی عشق به طرف مقابل . نه جنسی به معنای حیوانی ... کسی که شما رو دوست داره از این چیزا ایراد نمیگیره. از این فازا خارج شید . بدن طبیعت خودشو داره و هر جز علتی داره 

اگر نامزد و شوهرتون حرف این چیزا رو زد با اعتماد به نفس جواب بدین اون شرمنده بشه از حرفش. نه اینکه شما خجالت بکشید اینا نقص نییییییست