2777
2789
عنوان

مشهد رفتن😍😍😍

164 بازدید | 14 پست

خانما من الان ۳۴سالمه و۱۷سال هم هست ازدواج کردم وتا حالا نه مشهد ونه جای دیگه مسافرت نرفتم.الان خانواده ام دارن میرن نفری ۲میلیون هزینه اس میگن بیابریم شوهرم قبول نمیکنه😔😔😔به خانواده ام هم میگم شما به عنوان قرض بدین برم خیلی دلم میخواد اونام نمیدن😔😔😔قراره با تور زیارتی برن.خانما ازتون خواهش میکنم دم اذانه دعاکنین ازجایی که فکرش میکنم پول جورشه منم برم😭😭

عزیزمممم🥺 ایشالا امام رضا بلطلبه و همه چی جور شه بری

به‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن! #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م...!             من ت‍‌و ق‍‌ب‍‌ر:ل‍‌ن‍‌ت‍‌ی‍‌! ه‍‌ن‍‌دزف‍‌ری‍‌م‍‌و جا گ‍‌ذاش‍‌ت‍‌م‍‌♬:))                                  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم کارت خیلی بدبودکه ازخونوادت طلب کردی 

دلیل اینکه همسرت نمیادچیه؟یعنی بدون خونوادت هم گفتی چی گفته؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
عزیزم کارت خیلی بدبودکه ازخونوادت طلب کردی  دلیل اینکه همسرت نمیادچیه؟یعنی بدون خونوادت هم گفت ...

خانواده ام همشون میرن .شوهرم میگه کارم میمونه ونمیتونم بیام.خب میدونی خیلی دلم هوای امام رضا رو داره براهمین گفتم ۲تومن به عنوان قرض شما بدین باشما بیام اونام قبول نمیکنن

خانواده ام همشون میرن .شوهرم میگه کارم میمونه ونمیتونم بیام.خب میدونی خیلی دلم هوای امام رضا رو داره ...

خوب کاری کردن که قبول نکردن چون دلایلی دارن، میگم اگه همسرت راضی بود حتماخودش پول میداد بدون رضایت همسرت نرو زیارتت بی فایدست

حالاباهمسرت صحبت کن ببین اجازه میده اگه اره راضیش کن پولوبده

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
چی بگم😔😔😔😔

انشاءالله به دل همسرت بندازه دوتایی به زودی زودقسمتتون بشه برین پابوسش