2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20811 بازدید | 1150 پست
عزیرم چرا شما پیامارو درست نمیخونید زیرش نوشتم یگانه نمیخواد بهش تسلیت بگید در خواست خودش هست که دوس ...

سلام خبری ازیگانه دارید حالش چطوره 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

سلام شبنم جون... فوت شدن محمدآقا؟

سلام آره خواهری 😔😔 

ولی یگانه گفت اصلا به روم نیارین 

محمد برای من زنده هست 

واسه همون هیچ کدوم بهش تسلیت نگفتیم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام آره خواهری 😔😔  ولی یگانه گفت اصلا به روم نیارین  محمد برای من زنده هست  واس ...

ولی چه فایده عزیزم اینا همه تلاش کردیم کسی حرفی نزنه یه سریا انگار زبون ادم حالیشون نمیشه اخر کار خودشونو کردن رفتن تو تاپینگای یگانه که باز   تسلیت گفتن 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام خبری ازیگانه دارید حالش چطوره 

نه عزیزم  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

این صلوات هارو به نیابت از امام زمان تقدیم میکنیم به مادر عزیزمون حضرت فاطمه ی زهرا و امام رضا امام حسین و امام حسن  ع       

انشالله با دعای این بزرگواران دل یگانه جان اروم بشه  هم روح اقا محمد در ارامش باشه

اصلا به یگانه تسلیت نگید  چون به گفته ی خود یگانه محمد هنوز براش زندس 

دوستای گلم توجه کنید   

حرفایی مثل 

غم اخرت باشه 

روحشون شاد 

تسلیت میگم

و هررر حرفی که از این قبیل خواهشا نگید      تمام این حرفا در خواست خود یگانه هست پس خواهشا حواستون باشه دوستای خوبم 

ای بابا چقدر بددددددد

امروز رفتم ببینم چند روزه خبری ازش نیس کجاست دیدم سه روزه تاپیک نذاشته

و حالام که ....

ای داد بیداد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
ولی چه فایده عزیزم اینا همه تلاش کردیم کسی حرفی نزنه یه سریا انگار زبون ادم حالیشون نمیشه اخر کار خو ...

ای بابا 😔😔😔 خوبه این همه با فونت بزرگ نوشتی 

همه جا هم گفتیم 

عجب آدمایی هستنا 

مثلا ما دلمون نمیخواد تسلیت بگیم 😔خب به احترام حرفش چیزی نمیگیم 

الان حالش خوب نیست یه پیام بهش نمیدم یعنی دلم نمیخواد 

دارم میترکم فکرم پیششه ولی به خودم اجازه ندادم به پیام بدم بهش 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ای وای چه غم انگیز😔😔 لینک تاپیکشو بدین اگه هست بخونم

لطفااا چیزی از محمد توی تاپیکاش نگید خووب؟؟ 

[=من لینکو میدم فقظ مواظب باشید

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ولی چه فایده عزیزم اینا همه تلاش کردیم کسی حرفی نزنه یه سریا انگار زبون ادم حالیشون نمیشه اخر کار خو ...

دوباره؟؟؟؟؟ 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ای بابا 😔😔😔 خوبه این همه با فونت بزرگ نوشتی  همه جا هم گفتیم  عجب آدمایی هستنا  ...

اره دقیقا متاسفانه بعضیاا فرهنگ سکوت ندارن حتما باید یه خودی نشون بدن 

یگانه حالش داغون خییلی تاکید داشت کسی بهش حرفی نزنه 

دوباره؟؟؟؟؟ 

نمیدونم عزیزم دوبارشو من الان اومدم سایت دیدم تو تاپینگ هایی که باز بوده بعضیا پیام دادن  باوجو اینکه پیاما منو خوندن ولی کار خودشونو کردن  

كاش يكي مون بود هواسش به يگانه بود

يا حداقل آرام بخش بهش بزنن دو سه روز ذهنش از سايت و مراسم و تدفين پرت بشه خواب باشه 

همش ميگم خدايا چطوري تنهايي و تو دلش اين غمو تحمل كنه 😭 لعنت به اين دنيا و غم هاش

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚