2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20811 بازدید | 1150 پست
سلام قشنگم آخی الهی خدا شفاشون بده 300صلوات بامن. @dark_man     @fatti900   &nb ...

مرسی  گلی جووون

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان،لطفا اگه میتونین تو این ختم شرکت کنید برای شفای نامزد دوستمون ، خدا خیرتون بده💙💫

@درمسیرخدا  

@اعتصامی  

@hello_o  

@1379shaba  

@1tar  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
نه گلم متاسفانه. 

خدا شفاشون بده

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

سلام دوستان،لطفا اگه میتونید تو این ختم شرکت کنید برای شفای نامزد دوستمون،خدا خیرتون بده💙💫 @آآآا ...

سلام عزیزم چشم صد مرتبه میخونم ان شاالله

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزيزم حالشون بده. تاپيك يگانه جان رو بخون صفحات آخر رو. 

بی زحمت تگ کن پیداش نکردم اخرین تاپیکو چک کردم حرفی نزده بود

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام عزیزم ۱۰۰صلوات میفرستم⁦☘️⁩ ان شاءالله شفا پیدا کنن⁦❤️⁩⁦🤲🏻⁩🌸

🙏🌹🌹🌹

سلام عزیزم.۱۰۰تا حاجت رواشید انشاالله التماس دعا.

🌹🙏🙏🙏خدا شفاتون بده عزیزم

@خدایاحاجتمرارواکن     @چکاوک_زرد     @ملکهباران     بفرمایید ...

من واسه شفای ایشون خیلی دعا کردم انشالله به لطف خدا به هوش بیان و سلامتیشونو بدست بیارن 🤲🌹🌹🌹چهارده تا صلوات فرستادم🌹

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖