2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20816 بازدید | 1150 پست
اون قسمتی ک زده خروج ، وقتی خروجو میزنی در میایی از سایت اون قسمتو راهشو برو پاییین درخواستارو میاره ...

من رمزم رو فراموش کردم اگر خروج بزنم دیگه نمیتونم بیام 

واسه همون همیشه صفحه تو گوشیم باز هست که احتیاج به رمز نباشه 

قبلا فراموشی رمز میشد ولی الان خیلی سخت میشه اومد 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

پاک شد اسییی 

الهییی شکر مرسی عزیزم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقاا

بهدا جگرم کبابه برا بابام میگفتم اخبییش شب قدر و...وقتای دیگه ازخداخاستم سالیان سال پدرم کنارم باشه مریضم نبودا! اصلا ... ولی هنگگگگ کردم قدر امسال دیگه پدری نداشتم یهووو رفت ایست قلبی موندم توکار خدا چ بگم😭

....
منظورم بالای خروج بزن حواسم نبود اینو بنویسم

خب همون برام گاهی نمیاد میزنم 

قبلا میومد ولی جدیدا مشکل داره 

گاهی خصوصی باز نمیشه 

گاهی پیام های ذخیره شده 

الآنم این قسمت نمیاد 

😔😔😔  عزیزم درخواست دوستی دادین  سایت برام نمیاره که قبول کنم  سایت یکم مشکل دار ...

جانم برو قسمت داشبورد

باز میشه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
نوشته ديشب ساعت ده محمد از دنيا رفت خودمم حالم خوب نيست الان بيمارستانم.  قربون دلش تازه عذرخ ...

ای وای ای وای😭😭😭😭😭

حالم مثل همون شبی که پسرم از دنیا رفت خرابه

روحش شاد😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...
پیام قرمز رنگ رو بذار عزیزدلم به عنوان پیام آخر بعد قفل کن که همه ببینن 

همین کارو میکنم گلم   

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بهدا جگرم کبابه برا بابام میگفتم اخبییش شب قدر و...وقتای دیگه ازخداخاستم سالیان سال پدرم کنارم باشه ...

خدارحمتش کنه اخر غمت باشع میفهمم خودمم این دردوکشیدم 💔💔💔 امتحانهای خدا سختن سخت بعضیاشون کمر میشکننون

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خب همون برام گاهی نمیاد میزنم  قبلا میومد ولی جدیدا مشکل داره  گاهی خصوصی باز نمیشه  ...

اهاا خوب پس 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
همین کارو میکنم گلم    

ببخشید آنقدر دستور میدم مهربونم 

جیگرم خونه 😭😭😭 می‌خوام اگر. یک درصد اومد خوند ناراحت نشه 😭

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

کاش اینجا گزینه ویرایش و حذف دست خودمون بود 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
جانم برو قسمت داشبورد باز میشه 

داشبورد برام نمیاد 

اون سری هم شما پیام دادین خصوصی اعلانش بود ولی خود پیت رو بعد دو روز دیدم باز نمیشد 

امشب هم این قسمت گیر کرده 

داشبورد برام نمیاد  اون سری هم شما پیام دادین خصوصی اعلانش بود ولی خود پیت رو بعد دو روز دی ...

ان شاء الله درست میشه 

ببخشید اسی جون این موضوع برا دوماه پیش نبود ک بنده خدا تصادف کرده بود؟؟؟ینی ازاونموقع تو کمان؟؟؟خدا بدادخانوادشون برسه 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون