2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20816 بازدید | 1150 پست
مررسی عزیزم اره دوستانو تگ کن تا بززند من با کامپیوتر تو سایتم نمیتونم تگ کنم تگ میکنم ابی نمیشه ...

چشم عزیزم 

کسایی که الان آنلاین هستن تگ کردم به چند نفر هم خصوصی گفتم تا گزارش بزنن و پاک بشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم میشه اسمشونو تگ کنین  ماهم بفهمیم جریان چیه🥺

کاربری ب اسم یگانه ..ده سال عاشق بودن   یگانه و محمد

و الان بعد سه ماه تو کما بودن پسره

پسره رو دیشب از دست دادیم💔💔💔

و اینک اینا هنور بهم نرسیدن خانوادها نگذاشتن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
زدمم پاک نشد انگاری 

عزیزدلم اگه کسیو سراغ داری تگ کن که پیام ها داخل تاپینگ یگانه رو گزارش بزنن حذف بشه یگانه خییلی تاکید کرد دوست ندارم کسی بهم تسلیت بگه  من خودم با کامپیوترم نمیتونم تگ کنم تگ میکنم ابی نمیشه   خیر بیینی 😘

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزدلم اگه کسیو سراغ داری تگ کن که پیام ها داخل تاپینگ یگانه رو گزارش بزنن حذف بشه یگانه خییلی تاکی ...

وایسا ببینم نی نی یار همکاری میکنه یان 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

@نی_نی_یار_شب  

نی نی یار ی کمکی ازتون میخاستم

اگ میشه اون تاپیکی ک بتون گفتیم قفل کنید 

توی اونجا سه صفحهای اخرش بچها تسلیت، گفتن  خاهشا میشه شما پاکشون کنی    کمکمون میکنی؟؟؟؟؟ لطفاا نی نی یار

نزارید دوستمون ببینه 

❌❌❌❌❌❌❌ لطفا در هیچ کدوم از تاپیک های یگانه پیام نگذارید  ❌❌❌❌❌

توجه توجه

بچه ها این پیامو که ریپلای کردم بخونید هیچچچچچ پیامی به یگانه ندیددد   خیلی تاکید کرد بهش تسلیت نگیم و حرف از نبود محمد نزنیم    در واقع وقتی یگانه اومد جوری رفتار کنیم که شتر دیدیم ندیدم

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

دوستان میشه لینک تاپیک رو بدید 

می خوام به دوستام بگم گزارش بزنن 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دوستان میشه لینک تاپیک رو بدید  می خوام به دوستام بگم گزارش بزنن

لطفا فقط همون پیام تسلیت رو گزارش بزنن کل تاپیک رو نزنن چون میترکه یکدفعه ، یگانه ناراحت میشه 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
دوستان میشه لینک تاپیک رو بدید  می خوام به دوستام بگم گزارش بزنن

چه تاپیکی عزیزم ؟

لطفا فقط همون پیام تسلیت رو گزارش بزنن کل تاپیک رو نزنن چون میترکه یکدفعه ، یگانه ناراحت میشه 

اررره اتفاقا میخاستم الان بگم 

باشه جانم لینک رو بفرستید لطفا 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چه تاپیکی عزیزم ؟

تاپیک یگانه پیامهای تسلیت