2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20816 بازدید | 1150 پست

این صلوات هارو به نیابت از امام زمان تقدیم میکنیم به مادر عزیزمون حضرت فاطمه ی زهرا و امام رضا امام حسین و امام حسن  ع       

انشالله با دعای این بزرگواران دل یگانه جان اروم بشه  هم روح اقا محمد در ارامش باشه

اصلا به یگانه تسلیت نگید  چون به گفته ی خود یگانه محمد هنوز براش زندس 

دوستای گلم توجه کنید   

حرفایی مثل 

غم اخرت باشه 

روحشون شاد 

تسلیت میگم

و هررر حرفی که از این قبیل خواهشا نگید      تمام این حرفا در خواست خود یگانه هست پس خواهشا حواستون باشه دوستای خوبم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله😭  

میشه کاربر تک کنید من خواننده خاموش بودم و دنبالش می کردم

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 
از اعماق وجودم دارم از غم منفجر میشممم

منم  اصلا نمیدونم چی بگم 

فقط حواسمون باشه با یگانه جوری رفتار کنیم که انگار هیچی نشده   چون یگانه اصلا دوست نداره حرف از نبود محمد بزنیم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

این صلوات هارو به نیابت از امام زمان تقدیم میکنیم به مادر عزیزمون حضرت فاطمه ی زهرا و امام رضا امام حسین و امام حسن  ع       

انشالله با دعای این بزرگواران دل یگانه جان اروم بشه  هم روح اقا محمد در ارامش باشه

اصلا به یگانه تسلیت نگید  چون به گفته ی خود یگانه محمد هنوز براش زندس 

دوستای گلم توجه کنید   

حرفایی مثل 

غم اخرت باشه 

روحشون شاد 

تسلیت میگم

و هررر حرفی که از این قبیل خواهشا نگید      تمام این حرفا در خواست خود یگانه هست پس خواهشا حواستون باشه دوستای خوبم 

از اعماق وجودم دارم از غم منفجر میشممم

عزيزم قربون دلت. 

واقعا كاش ميتونستيم پيش يگانه جان باشيم. 

جگرم براش كبابه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یگانه عزیزم با تمام وجودم باهات همدردی میکنم نمیدونم چی بگم فقط میتونم بگم ما کنارت هستیم بیا با ما حرف بزن تنهات نمیزاریم فقط خواهش میکنم تو خودت نریز بیا با ما حرف بزن هر حسی داشتی بگو قشنگم ما هم پا به پات میایم نمیدونی چقدر برام عزیزی از صبح یه لحظه هم از تاپیکت نرفتم بیرون خواهری ما رو مثل خونوادت بدون هرچی دلت خواست بیا بگو بهمون تو عزیزتر از خواهر نداشتمی بخداا

منم  اصلا نمیدونم چی بگم  فقط حواسمون باشه با یگانه جوری رفتار کنیم که انگار هیچی نشده ...

چشم خواهری ولی بخدا غم اون غم منم هست هیچ کاری هم از دستم برنمیاد براششش فقط دارم میترکمم از ناراحتیی

گلم خودش حالش بد هست بيمارستانه  كاربر نازنين1372

می‌شناسمش خدا صبر بده 

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻