2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20814 بازدید | 1150 پست

۵۰صلوات  فرستادم ،ان شاا... خدا سلامتی  بهش بده

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلی💕💕💕

😘💖💖💖💖

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
سلام.تا فردا.واقعا شرمنده من مزاحمتون شدم

خواهش .خداخیرتون بده

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11193745/ختم-124000-صلوات دوستای گلم این لینکو پخش کنید تا ختم تمام بشه 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ توجه توجه

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

تعداد ختم های ذکر شده 69126

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

تعداد ختم های باقی مانده  54874

این صلوات هارو به نیابت از امام زمان تقدیم میکنیم به مادر عزیزمون حضرت فاطمه ی زهرا و امام رضا امام حسین و امام حسن  ع       

انشالله با دعای این بزرگواران دل یگانه جان اروم بشه  هم روح اقا محمد در ارامش باشه

اصلا به یگانه تسلیت نگید  چون به گفته ی خود یگانه محمد هنوز براش زندس 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

دوستای گلم توجه کنید   

حرفایی مثل 

غم اخرت باشه 

روحشون شاد 

تسلیت میگم

و هررر حرفی که از این قبیل خواهشا نگید      تمام این حرفا در خواست خود یگانه هست پس خواهشا حواستون باشه دوستای خوبم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸