2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20814 بازدید | 1150 پست
۵۰۰ تا دیگه فرستادم گلم  بازم بفرستم میام اعلام میکنم

عزیزم از یگانه خبری نداری ؟ خییلی نگرانشم  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ توجه توجه 

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

تعداد ختم های ذکر شده  64311 

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

تعداد ختم های باقی مانده  59689

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11193745/ختم-124000-صلوات دوستای گلم این لینکو پخش کنید تا ختم تمام بشه 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ توجه توجه

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

تعداد ختم های ذکر شده  64811

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

تعداد ختم های باقی مانده  59189

این صلوات هارو به نیابت از امام زمان تقدیم میکنیم به مادر عزیزمون حضرت فاطمه ی زهرا و امام رضا امام حسین و امام حسن  ع       

انشالله با دعای این بزرگواران هم دل یگانه جان اروم بشه هم اگه خدا خواست اقا محمد از این وضعیت نجات پیدا کنند 

۵۰۰تا

انشالله خوب بشن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

۲۰۰

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 میشه واسه خوب شدنم و سلامتیم یه حمد بخونید اگه متنم رو میبینید؟ مدیونتونم

الهی خدا شفا بده ۵ تا صلوات فرستادم.

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
https://www.ninisite.com/discussion/topic/11193745/ختم-124000-صلوات دوستای گلم این لینکو پخش کنید ت ...

بيا خصوصى يه پيام بم بده پيامات پنهان شده. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم