2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20879 بازدید | 1150 پست
سلام دوستان،لطفا اگه میتونین تو این ختم شرکت کنید برای شفای نامزد دوستمون ، خدا خیرتون بده💙💫 @در ...

۱۴ تا خدا کمکش کنه🤲🤲❤️❤️

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
سلام ابجی جونم🌹🌹🌹 الهی امین🤲🤲🤲 چقد امضات قشنگه 😍😍😍حس خوب میگیرم

ممنونم دوست گلم😊🌼

عاقبت بخیر باشید الهی🌸🌸🌸

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم براشون ۱۰۰ تا صلوات میفرستم انشاالله که خدا شفاشون بده🌼

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

سلام دوستان.وقت بخیر عذر میخوام اگر ممکنه خواااااهشا در ختم شرکت کنید و دوستانتون رو دعوت کنید.شرایط سختیه ان شاءالله دعای دسته جمعی ما سبب شفا و نجات باشه🤲🌷🌷.

@پیشوکی  

@تنهایی71  

@ماهیپلو  

@دور  

@janane  

سلام دوستان.وقت بخیر عذر میخوام اگر ممکنه خواااااهشا در ختم شرکت کنید و دوستانتون رو دعوت کنید.شرایط سختیه ان شاءالله دعای دسته جمعی ما سبب شفا و نجات باشه🤲🌷🌷.

@sayeh6859  

@qatreh  

@اختاپوس‍ 

@مهرآیین_تقوی  

سلام دوستان.وقت بخیر عذر میخوام اگر ممکنه خواااااهشا در ختم شرکت کنید و دوستانتون رو دعوت کنید.شرایط سختیه ان شاءالله دعای دسته جمعی ما سبب شفا و نجات باشه🤲🌷🌷

@ماهرو00  

@reyyhaan  

@تبسم288  

@دانیاال  

@گلگی  

سلام عزيزم شرمنده خوابم برد شمارش كنم يا شمارش كرديد؟

سلام عزیزم دوشمنت شرمنده شمارش خودم میکنم گلم دستت درد نکنه😘

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام دوستان.وقت بخیر عذر میخوام اگر ممکنه خواااااهشا در ختم شرکت کنید و دوستانتون رو دعوت کنید.شرایط ...

سلام عزیزم 

ان شاءالله که زودتر حالشون خوب بشه و خانوادشون از انتظار سخت بیرون بیان 🤲🤲

۵۰۰ صلوات برای من .