2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20812 بازدید | 1150 پست
سلام دوستان،لطفا اگه میتونین تو این ختم شرکت کنید برای شفای نامزد دوستمون ، خدا خیرتون بده💙💫 @در ...

۱۴ تا خدا کمکش کنه🤲🤲❤️❤️

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
سلام ابجی جونم🌹🌹🌹 الهی امین🤲🤲🤲 چقد امضات قشنگه 😍😍😍حس خوب میگیرم

ممنونم دوست گلم😊🌼

عاقبت بخیر باشید الهی🌸🌸🌸

اَمیری حُسِین وَ نِعمَ الاَمیر💚💚💚                   کیم نه بولور کیم نه چَکیر💔💔💔              

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم براشون ۱۰۰ تا صلوات میفرستم انشاالله که خدا شفاشون بده🌼

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

سلام دوستان.وقت بخیر عذر میخوام اگر ممکنه خواااااهشا در ختم شرکت کنید و دوستانتون رو دعوت کنید.شرایط سختیه ان شاءالله دعای دسته جمعی ما سبب شفا و نجات باشه🤲🌷🌷.

@پیشوکی  

@تنهایی71  

@ماهیپلو  

@دور  

@janane  

سلام دوستان.وقت بخیر عذر میخوام اگر ممکنه خواااااهشا در ختم شرکت کنید و دوستانتون رو دعوت کنید.شرایط سختیه ان شاءالله دعای دسته جمعی ما سبب شفا و نجات باشه🤲🌷🌷.

@sayeh6859  

@qatreh  

@اختاپوس‍ 

@مهرآیین_تقوی  

سلام دوستان.وقت بخیر عذر میخوام اگر ممکنه خواااااهشا در ختم شرکت کنید و دوستانتون رو دعوت کنید.شرایط سختیه ان شاءالله دعای دسته جمعی ما سبب شفا و نجات باشه🤲🌷🌷

@ماهرو00  

@reyyhaan  

@تبسم288  

@دانیاال  

@گلگی  

سلام عزيزم شرمنده خوابم برد شمارش كنم يا شمارش كرديد؟

سلام عزیزم دوشمنت شرمنده شمارش خودم میکنم گلم دستت درد نکنه😘

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام دوستان.وقت بخیر عذر میخوام اگر ممکنه خواااااهشا در ختم شرکت کنید و دوستانتون رو دعوت کنید.شرایط ...

سلام عزیزم 

ان شاءالله که زودتر حالشون خوب بشه و خانوادشون از انتظار سخت بیرون بیان 🤲🤲

۵۰۰ صلوات برای من .