2777
2789
ممنون عزیزم لایکت کردم 

خواهش عزیزم 

برای خونه خریدن

بعداز نماز صبح ذکر یاجواد الائمه ادرکنی درحالت سجده ۱۴ مرتبه برای خونه دار شدن(خودم ازاین ذکر حاجت گرفتم)

و نذر ۷ کاسه آش روز شهادت امام رضاع تا ۷ سال 

دقیقش تونت هست. حالا هم برای بزرگتر کردنش چند ساله دارم انجام میدم 

و برای روزی فراوان بعد از هرنماز درحالت سجده دست چپتو بالا ببر و ذکر یاوهاب ۱۴ مرتبه بگو

و تاپیکامو بگرد نوشتم ذکر مجرب حاجت روایی مال یه دوستی هست . واردش شو صفحه ۳۵ طریقه انحامشو نوشته. و صفحات اول از معجزه های اون ختم نوشته. ذکره همون ۱۲۴ هزار صلوات هست.اینقدر ازش نوشته ک‌منم میخوام انجام بدم ان شاالله.میتونی ۱۴ حاجتو درنظر بگیری و اولیش ظهور امام زمان عج باشه وبعد مهمترین حاجتت ویه سری چیزای دیگه. و ۴ ماه روزی ۱۰۰۰ صلوات این دوستمون فرستاده و ممکنه همون اوایل حاجت بگیری.بخونش حتماان شاالله جواب میگیری. و خوندن سوره واقعه هرشب

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهش عزیزم  برای خونه خریدن بعداز نماز صبح ذکر یاجواد الائمه ادرکنی درحالت سجده ۱۴ مرتبه برا ...

خیلی ممنون ❤️

لطف کردی

بچه ها میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🙏🙏هرکی فرستاد لایکم کنه منم براش بفرسم🤩🤩