2777
2789
کلا شام پختنی نمیخوریم  اینم رژیمی نیست توش پنه داره

خوبه همسرت میخوره😁😁

نوش جونت🌹🌹

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یاذناهار یاشام .یعنی چی هم ناهار هم شام🤪🤪🤪

تو خونه ما هر دو باید مفصل باشه تازه کلی هم ادا میان برام 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
حس خوب میگیرم ازت💚

من ذوققققققق

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ما که از صبح گازمون قطع بود ناهارم از بیرون گرفتیم خوشحال بودم حالا حالاها گاز وصل نمیشه نمیخواد شام بپزم الان اومدم دیدم وصل شده😢😢

حالا احتمالا کوکوسیب زمینی سرخ کنم ک موادشو اماده دارم

خوبه همسرت میخوره😁😁 نوش جونت🌹🌹

شانس جهانی اوردم

همسرم به گوجه با نمک هم نه نمیگن وگرنه بدبخت بودم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اولین چیزی ک باعث پیری زنا میشه 

نگووو ؟میگم چرا من از هم سن و سالام شکسته تر شدم،تووووف

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
سلام عزیزم باتوجه به امضات یه متنیو برات کپی میکنم بعدا ان شاالله.الان دستم بنده لایکم کن

ممنون عزیزم

لایکت کردم 

بچه ها میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🙏🙏هرکی فرستاد لایکم کنه منم براش بفرسم🤩🤩

هرشب غذای سنگین خوردن مثل برنج و خورشت، یا اصلا شام نخوردن خوب نیست.

بیشتریا انگار یکی از این دو مدل هستن...

کوکو، کتلت، کوفته بادمجون، کشک بادمجون، آش، سوپ، ساندویچ مرغ، ساندویچ سوسیس، خوراک مرغ و سبزیجات، ناگت و شنیسل، سالادهایی مثل سزار، املت، نون و پنیر و ....

غذاهای این مدلی مناسب‌تر هست واسه شام

شانس جهانی اوردم همسرم به گوجه با نمک هم نه نمیگن وگرنه بدبخت بودم

خخخخ خیلی خوبه بخدا😅😅

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺