2777
2789
عنوان

تهرانی ها کمک

170 بازدید | 17 پست

شنبه میام تهران داروی مادرم رو بگیرم ،بچه کوچیک دارم و خواهر و برادرم هم نمیتونه بیاد،همسرم نمیتونه مرخصی بگیره😥 به نظرتون تنهایی،بدون فوت وقت  میشه رفت اول داروخونه ۲۹فروردین بعد داروخونه ی هلال احمر بعدش اداره جمعیت هلال احمر تو خیابون نجات اللهی؟؟؟این آدرسها نزدیک هم هستن؟؟با قطار برم بهتره راهم نزدیکتره یا اتوبوس؟؟اگه از صبح ساعت ۱۰تا هشت عصر کارم طول کشید مرکز سرطان هتل رایگان میده،فقط میخام بدونم همه ی این کارها رو میتونم قبل از هفت عصر انجام بدم برگردم شهرم چون بچه شیرده دارم نمیتونم هتل بمونم.میترسم تو ترافیک و شلوغی گیر بیفتم🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله میتونی 

راهش خیلی نزدیک نیست اما تو یه محدوده ی رفت و آمد راحته . هم تاکسی داره هم اتوبوس . نگران نباش میرسی 

آرزوی عافیت و سلامتی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اولا نقشه مترو دانلود کن و همه راه ها رو با مترو برو راحتتر هستی و زودتر میرسی 

بعد این داروخانه ها اکثرا شلوغ و صفه مامان من یکیش صبح میرفت تا دو طول میکشید 

فعلا امضا ندارم
بگو یکی برات بگیره، بفرسته 

داروی تک نسخه هست فقط به خود بیمار یا خانواده اش میدن سی میلیونه پول دارو هست باید داخل یخ بمونه.چندتا جا هم باید نامه ببرم امضا بگیرم تخفیف دارو رو بگیرم کار سختی هست خیلی زمان میبره

با بچه کوچیک بهتر با دربست بری  هتل رایگان هم جایی ندارد  منظورت از مرکز سرطان چیه و کجا ...

بچه ام خونه میمونه ،خودم تنها میرم تا شب نشده باید برگردم،بیماری های خاص تو همه ی شهرها مخصوص سرطان و ام اس و... هتل میدن،نامه ی اقامت هتل هم بهم دادن و گفتن ممکنه کارت طول بکشه شب رو بمون هتل ولی من شرایطم خاصه نمیتونم بمونم یه جور میخوام بدون مسیرها ی راحت بدون ترافیک کجاس

اگر از ۷ صبح بری و هر۳ مسیزم با اسنپ بری میرسی مساله فاصلش نیستا ترافیک اون مناطقه،و صف داروخونه هاه ...

😥وای بدبختی بیماری یدونه،گرونی دارو یدونه،ترافیک‌و شلوغی هم یدونه.بدبختی یکی دوتا نیست