2777
2789
عنوان

بیایید داخل، تشکر

59 بازدید | 6 پست

سلام و عرض ادب به همه تون ان شاءالله سلامت و با غیرت و مؤمن و خوش اخلاق و صبور و معنوی و باطن خوب و نورانی داشته باشید ان شاءالله. ✅

ازتون میخوام برای شادی همه شهدا و شهیدانی که نزاشتند داعش و امثال داعش ما رو به بردگی بگیرند و تحت ظلم قرارمون بدهند و ما رو از بردگی و ظلم و ستم و شکنجه نجاتمون دادند برای همه شون یک حمد و 11 تا سوره توحید و 12 تا صلوات بفرستید .✅

تشکر تشکر تشکر ان شاءالله که مورد شفاعت شهدا و شهیدان قرار بگیریم ان شاءالله ✅

ان شاءالله که اموات تان و تمام شهدا با اعمال و کار خیرتون و ثواب هایی که ان شاءالله میفرستید،ان شاءالله که شاد و خوشحال و در آرامش و ثبت در کارنامه اعمالشان بشود ان شاءالله و مورد شفاعت خوبان و بزرگان در درگاه خداوند یکتا و بی همتا شوند ان شاءالله و خدا ازشون راضی باشد ان شاءالله و مورد شفاعت خداوند یکتا بشوند 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فرستادم،این مملکت هرچی بدبختمون کرده فقط همینکه طالبان وداعش رومون سلطه نیستن جای شکر داره

خواهر، خدا رو شکر کن 

خدا دوستت داره، خواهر خدا رو شکر که کن رهبرمان داره تمام تلاش شو میکنه به اذن خدا و سرداری داریم باغیرت تا اینکه خبر تشکیل داعش رو شنید، رفت و پایان داعش رو اعلام کرد و برای خدا رفت و دفاع کرد از ما و ایران و کشورهای دوست ما 

خواهرم خدا دوستت دارد، شهادت هنر مردان خداست، ان شاءالله عمرت خواهر در خدمت امام زمان باشد که هست ان شاءالله

خدا همه خوبانی که رفتند رو رحمت کند و هستند رو بهشون سلامتی بدهد ان شاءالله،ان شاءالله 

خواهرم برای ما هم دعا کن 

و ان شاءالله در پناه خدا باشی