مهسا۱۳۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 692 عنوان میشه بیاین 50 بازدید | 7 پست نامزدم ازصبح مشکوک بود هی میگفت بازارم یعنی شهر خودمون کارش بساط هس بعد من حس ششم م خوبه گفتی نیستی معلومه شهر خودمون نیستی بعدگفت اره امدم شمال😑دوستم بزور اورد اینجا کاسبی کنم منم بلاکش کردم اعصابم خورده😐😐 خدایا کمکم کن امیدم فقط خودتی😔🥺#حسبی الله👑 1402/03/07 | 17:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadaf_fatama عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 17090 توشمال ۹۰درصددختربازی میکنن ن کاسبی😑 نی نی یارحذف تاپیک۲
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8754 الله اعلم 😂💔 به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
موفرفری۱۷ عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 712 من شمالی هستم بدون داره یه غلطی میکنه لطفا درخواست دوستی ندین به بنده شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش پسرم پسرم پسرم اصلا حرف بعدی شما هم درستع
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8754 من شمالی هستم بدون داره یه غلطی میکنه تهمت نزن وقتی از چیزی خبر نداریگردنتون اینقدر کلفته که زرت و زرتتت تهمت میزنین حالا ۵۰ درصد ممکنه داره کاسبی میکنهمگه شمال رفتن جرمه به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
موفرفری۱۷ عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 712 تهمت نزن وقتی از چیزی خبر نداری گردنتون اینقدر کلفته که زرت و زرتتت تهمت میزنین حالا ۵۰ درصد ... به بنده جسارت نکنید من نظر خودمو گفتم لطفا درخواست دوستی ندین به بنده شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش پسرم پسرم پسرم اصلا حرف بعدی شما هم درستع
زری۱۳۸۱ عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 8754 به بنده جسارت نکنید من نظر خودمو گفتم جسارت نکردم گفتم ندونسته تهمت نزنین مگه نعوزوبالله ما خدایم که علم غیب داشته باشیم به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️ 💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌