2777
2789
عنوان

دعوا 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه تجربه ی تلخ دارم 

اما خداروصدهزار مرتبه شکر بخیر گذاشت

پسرم رو بردم دکتر بهش قطره داد وگفت هفته ی دیگه بیار ببینم

انقدر ناراحت بودم بعد از ظهر جای دیگه بردمش دکتر 

دکتر گفت :خداروشکر به قرنیه اش آسیب نرسیده وخودش خوب میشه ،قطره هم استفاده نکن چون بیشتر تحریک میشه.

خواهرتون مشکلی توبینایی نداره؟

اگر فقط فقط سفیدی چشمش آسیب دیده باشه تا یکی دوهفته خوب میشه

عزیزم نینیار گفت قفل کنم نشد جوابتو بدم

ملت اگه بیکار نیستن چرا ب همه توهین میکنن و ۲۴ ساعته تو فضای مجازی ترتیب همدیگرو میدن؟من هموجا هم گفتم کاری ب کسی ندارم کلاهمم سفته شما خیالت راحت بهرحال هرکس شخصیتی داره بعضیارو خدا افریده ک فقط حسادت کنن و فحش و دری وری بدن و هیچوقتم درست نمیشن🙂

💚الحمدلله کما هو اهله💚

عزیزم نینیار گفت قفل کنم نشد جوابتو بدم ملت اگه بیکار نیستن چرا ب همه توهین میکنن و ۲۴ ساعته تو فضا ...

اون ادم ن نیاز داره کسی ازش دفاع کنه ن اصلا براش مهمه فوشش بده یا بد و بیراه بگن میفهمم بعضیا واقعا بی شخصیتن ولی خب نمیشه همه رو راضی نگه داشت 

دعوا دعوا دعوا هرجا که باشه زود میام 

نه خیال حمله دارم نمیدونم چی میخوان 

پای دعوای مجازی همشون پا به فرار 

پشت مشکلاتن اما نمیان سر قرار

جنگ جنگ تا پیروزی 

این همون بچه های خوب دیروزین که میدادن مارو هوا 

——————————————————————

خوب شد؟؟ 

ما یکی از فامیلامون اینجوری شده بود قطره بهش دادم خوب شد! قرمزیش روز به روز بیشتر میشد تا اینکه قطره دادن بهش!! 

راستی مادرش چیزی بهت نگفت!! عجیبه حتما خیلی باید بهت دعوات کرده باشه 😑✌️

خبر پر از سوزه.. خبر میگه بازم... 
دعوا دعوا دعوا هرجا که باشه زود میام  نه خیال حمله دارم نمیدونم چی میخوان  پای دعوای مجا ...

این شعر چی بود😂

ن چون اونم منو زد و فوش داد فقط مامانم گفت خجالت بکش از سنت همسنای تو یک زندگی راه میبرن😐😑

چشمش خوب شد خداروشکر 

مگه تو دکتری ؟

این شعر چی بود😂 ن چون اونم منو زد و فوش داد فقط مامانم گفت خجالت بکش از سنت همسنای تو یک زندگی راه ...

اشتباه تایپی بود دادم نه دادن!! 

ببخشید شرمنده 😂

خبر پر از سوزه.. خبر میگه بازم...