2777
2789
عنوان

چجوری ببخشیم؟؟؟

235 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها تاحالا شده کسایی بدترین ضربه هارو بهتون بزنن ولی شما ببخشیشون؟؟چند هفتس دائم فکرم تو گذشتس که کیا یه زمانی چه بدیایی بهم کردن کیا دلمو شکستن کیا بهم تهمت زدن کیا حالمو خراب کردن همش یاد خاطرات بد میفتم؟؟چیکار کنم یادم بره؟؟راسته میگن ببخشی خودت خلاص میشی؟بعد من چجوری ببخشم؟ک دیگه یادم نیفته؟؟حال روحیم خییییلی بده نمیتونم هیچ کاری کنم فقط ب بدیای ک در حقم شده فکر میکنم میشه اگه تجربه ای از بخشش یا نبخشیدن دارین بگین؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=293077791]منم دقیقا مثل توام کارهاشون ادامه داره یا ی زمانی بوده و تموم شده؟[/QUOبعضیاشون فقط ی زمانی بوده ولی بعضیاشون الانم هست ونمیشه قطع ارتباط کرد چون از نزدیکان هستن..بعضیام ک ی زمانی بودن دوست آشنا غریبه فامیل نزدیکان ای بابا دلم خیییییلی پره دارم واقعا میترکم😔

[QUOTE=293077791]منم دقیقا مثل توام کارهاشون ادامه داره یا ی زمانی بوده و تموم شده؟[/QUOبعضیاشون فقط ...

قربون دلت بشم  از اعماق وجودم درکت می‌کنم 

بعضیا با حرفاشون نمی‌دونن چطوری ی زندگی رو نابود میکنن

بله عزیزم من خانواده شوهرم خیلی اذیتم کردن و با حرفاشون نابودن کردن،الان فقط منتظر کارما هستم که حسابشونو برسه،ایمان دارم که خدا جواب بدیاشونو میده و همین آرومم میکنه،توام بهش فکر نکن بدون قطعا خدا جواب بدی رو میده

خدایا شکرت🤍

به هیچ عنوان نمیبخشم اما سعی میکنم مرور نکنم و فراموش کنم

فراموشی هم مثل آلزایمر گرفتن نیست که کلا فراموش کنی 

فقط وقتی بهش فکر میکنی اون حس نفرت رو نداری 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
ن

من بچه هام داغون شدن زیر بار این حرفا

الان میگم اشتباه کردم کاش برگردم ب گذشته بجای کرکل و توجیه کارهای نکردم و اثبات بیگناهیم بیخیالشون میشدم ک دیگ ن خودم خسته شم ن بچه هام افسرده

عمر بر باد رفته هم ک دیگ هیچ