2777
2789

من انقدر میخورم که حالم بد شه کسی مثل من بوده انگار روانیه میل به غذام نه جسمی 

هله هوله نمیخورم ولی با غذا یجوری خودمو خفه میکنم انگار میخوام بکشم خودمو بجای سیر شدن دیگه دلم درد میگیره 

افسردگی و اظطراب دارم که درمان نمیشه

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم افسردگی و اظطراب داشتم و درمان شد

این خوردنتم بخاطر همون دو مورده 

من خودم وقتی باشگاه میرم خوردنمو خود به خود کنترل میکنم ولی اگه نرم هم همه چی میخورم و زیاااد

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

پرخوری عصبی

غذا خوردن یک کار میدونی

یعنی کار وبرنامه که نباشه رو به خوردن میرن ایم افراد

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

وقتی ناراحتی از خونه بزن بیرون یه هوا به کله ات بخوره..

کارهایی که دوست داری و خوشحالت میکنه انجام بده..

وقتی خیلی ناراحتی جای خوردن بلند شو برو یه حرم یه جای زیارتی که نزدیک خونه تون باشه

اره من پرخوری عصبی داشتم ولی الانم چندوقت یبار از دستم درمیره واسم مهم نیست چی میخورم هرچی جلوی دستم باشه میخورم درست مثل جارو برقی 

الان سعی میکنم حواسم باشم مثلا میگم الان احساس خشم و ناراحتی داری دیگه به جسمت آسیب نزن یا پیاده رویی میکنم 

چرا درمان نمیشه؟

نمیدونم دارو میخورم بدتر میشه شاید با مشاوره مداوم بهتر بشم ولی هزینشو ندارم

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
وقتی ناراحتی از خونه بزن بیرون یه هوا به کله ات بخوره.. کارهایی که دوست داری و خوشحالت میکنه انجام ...

خیلی بیشتر از این حرفا پیشرفت کرده

پس چرا من افسرده میشم از هر چی خوراکیه متنفر میشم🤒🤒

هر دوش برای من پیش میاد ولی نخوردن از غم خیلی زیاد خوردن از استرس و خشم و ...

پرخوری عصبی داری

منم دارم

اون تنش باید خوب بشه

و اینکه باید سعی کنی با چیزای دیگه حالتو خوب کنی

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

پس چرا من افسرده میشم از هر چی خوراکیه متنفر میشم🤒🤒

برعکسش هم هست 

حالت خیلی بده بشه اضطراب داشته باشی

کاهش اشتها

باز کمی حالت خوب بشه ولی توخودت و دپرس وتنهایی رو ترجیع بدی میری میخوری

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

خیلی بیشتر از این حرفا پیشرفت کرده

به خودت تلقین نکن..

هیچ بایدی تو این دنیا وجود نداره.. به خودت بگو دلیل نداره من تا عصبی یا افسرده میشم بشینم و بخورم..

من رو خودم کار کردم.. وقتی عصبی میشم بلند میشم شروع میکنم به سابیدن خونه.. به خودم میام میبینم هم خونه تمیز شده هم انقدر خسته شدم که از خستگی شام نخورده فقط میخوام بخوابم ..

چاقی خیلی بده.. به خودت تلقین نکن که باید بخورم تا اروم شم.. بگو باید بلند شم کارهای عقب مونده مو انجام بدم و مشغول کار بشم تا اروم شم..نم نم رو خودت کار کن اکی میشی